Βαθμολογία

Έτσι έφτιαξε τους παίκτες του ο Ηρακλής Λάρισας (VIDEO)

Ένα εκπληκτικό βίντεο ανέβασε στους επίσημους λογαριασμούς του σε  Facebook και You Tube ο Ηρακλής Λάρισας. Ο ιστορικός σύλλογος έκανε μία τρομερή πορεία φέτος που έφτασε μέχρι και την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Η διοίκηση της ομάδας δημοσιοποίησε ένα εξαιρετικό βίντεο που είχε μοιράσει μόνο εντός της κλειστής ομάδας των παικτών, συμβάλλοντας σημαντικά στην ψυχική τους ανάταση και φτάνοντας έτσι στο μεγάλο στόχο, την κατάκτηση της πρώτης θέσης!

Δείτε την ανάρτηση του Ηρακλή που την συνοδεύει και το ανάλογο βίντεο:

">http://

Ο πρωταθλητισμός για μια ομάδα είναι ένας μαραθώνιος. Σε αυτόν το μαραθώνιο υπάρχουν στιγμές που πολλοί μπορεί να λυγίσουν, μπορεί να κουραστούν ακόμα και να τα παρατήσουν. Κάτι αντίστοιχο έγινε και στον Ηρακλή, όταν την τελευταία αγωνιστική του 1ου γύρου βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο. Έχασε από τον συνδιεκδικητή του τίτλου, Ύπατο, μέσα στο ARENA, μέσα στην έδρα του στο 94'.

Ο Ηρακλής δεν είχε πει όμως την τελευταία του κουβέντα. Η ομάδα βρήκε τα ψυχικά αποθέματα μέσα από το οικογενειακό κλίμα, για να γυρίσει την εις βάρος της κατάσταση και να στεφθεί πρωταθλήτρια μέσα στην έδρα του Υπάτου σε ένα ματς για δυνατά στομάχια. Για να συμβεί αυτό, κατά τη διάρκεια της χρονιάς υπήρξαν μικρά λιθαράκια (άνθρωποι πίσω από τα φώτα), που συνετέλεσαν στην τεράστια αυτή επιτυχία.

Δημοσιοποιούμε σήμερα το βίντεο που φτιάχτηκε και μοιράστηκε μόνο εντός της κλειστής ομάδας των παικτών συμβάλλοντας σημαντικά στην ψυχική ανάταση των παικτών. Γιατί ομάδα δεν είναι μόνο αυτό που φαίνεται κάθε Κυριακή στο γήπεδο, αλλά ομάδα είναι όλα αυτά τα πρόσωπα που προσπαθούν καθημερινά, αλλά δεν φαίνονται όλες τις υπόλοιπες μέρες.

ALONE AGAINST ALL