Βαθμολογία

Ο Άγγελος Διγκόζης είναιο νέος προπονητής του ΟΦΙ

Ο Άγγελος Διγκόζης είναι και επίσημα ο νέος προπονητής του ΟΦΙ. Ο Έλληνας τεχνικός ανακοινώθηκε από τους Κρητικούς και θα αντικαταστήσει στον πάγκο τον Στάικο Βεργέτη. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Άγγελος Διγκόζης είναι ο νέος προπονητής του ΟΦΙ. Ο γνωστός σε όλους μας 48χρονος κόουτς είναι κάτοχος UEFA PRO.

Υπήρξε προπονητής σε Πανθρακικό (Β-Α), Παναχαική (Β), Τύρναβος (Β), Τρίκαλα (Ανοδος από Γ σε Β), Αιγινιακός (Β), Κέρκυρα (Ανοδος από Β σε Α) , Καβάλα (Γ), Δόξα Δράμας (Β), Πανηλειακός (Γ), Πανσερραικός (Ανοδος από Γ σε Β) και Πανσερραικό (Β).

Ως παίκτη τον θυμόμαστε όλοι με την φανέλα του ΟΦΗ , του ΑΡΗ , της Λάρισας και της Ξάνθης να μεγαλουργεί. Πήρε κύπελο Ελλάδος το 2007 με την ΑΕΛ, έξοδος ΟΥΕΦΑ το 2004 με τον ΑΡΗ και το 2006 με την ΑΕΛ ενώ πήρε και πρωτάθλημα Β Εθνικής το 2005 με την ΑΕΛ.

Κόουτς σε καλωσορίζουμε στην Ιεράπετρα. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες στον πάγκο του ΟΦΙ».

Συνεργάτης του ο Στουρνάρας

Μετά την ανακοίνωση της πρόσληψης του Άγγελου Διγκόζη στον πάγκο του Ο.Φ.Ιεράπετρας έγινε γνωστός και ο άμεσος συνεργάτης του στο τεχνικό τιμ της ομάδας.

Αυτός είναι ο Ευάγγελος Στουρνάρας που είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B και εν δυνάμει UEFA A και τελευταίος του προπονητικός σταθμός ήταν ως βοηθός των Στράτσια και Γράφα στον πάγκο του Απόλλωνα Λάρισας , ενω έχει συνεργαστεί στην ίδια ομάδα και από την ίδια θέση με πρώτους προπονητές τον Γιάννη Μάγγο και τον Κώστα Φραντζέσκο, ενώ ξεκίνησε ως προπονητης στην Κ19 του Απόλλωνα Λάρισας.

Σαν ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες όπως Ηλυσιακός, Λάρισα, Νέα Σαλαμίνα Κύπρου, Ρόδο, Λαμία, Παναχαϊκή, Νικη Βόλου, Ολυμπιακό Βόλου, Ηρακλή Ψαχνών, Πανελευσινιακο, Αιολικό και Τρίκαλα.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Ο.Φ.Ιεράπετρας αναφέρει: “Ο Ευάγγελος Στουρνάρας θα είναι ο βοηθός του Αγγελου Διγκόζη στον πάγκο του ΟΦΙ. Ο 40χρονος τεχνικός είναι κάτοχος UEFA B και εν δυνάμει UEFA A. Κόουτς καλώς ήρθες στην Ιεράπετρα. Σιδερένιος και πολλές επιτυχίες με τον ΟΦΙ σου ευχόμαστε.”