Βαθμολογία

Μπεριτζάς, Παπαρίζος, Κιόρογλου αποχαιρετούν τον Δωτιέα

Μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας μας με τον Δωτιέα Αγιάς επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους συνεργαστήκαμε τα δύο προηγούμενα χρόνια στην ομάδα, μέσα από δύσκολες και αντίξοες συνθήκες (Covid-19).

Αυτοί ήταν οι κύριοι πρωταγωνιστές, που με την προσωπικότητά τους, το ήθος τους, τη συνέπειά τους και το ποδοσφαιρικό τους θράσος, με αποτελέσματα στους αγωνιστικούς χώρους των οποίων τα στατιστικά στοιχεία ελάχιστες ομάδες μπορούν να τα πετύχουν, καταφέραμε όλοι μαζί να κατακτήσουμε το τίτλο του πρωταθλητή αήττητοι καθώς επίσης και την άνοδο στη Γ΄ Εθνική μέσα από μια δύσκολη και επίπονη διαδικασία συνεχιζόμενων αγώνων μπαράζ, απέναντι σε αξιόλογες ομάδες πρωταθλήτριες άλλων νομών.

Επίσης αυτά τα παιδιά ταυτοχρόνως διεκδίκησαν στο θεσμό του κυπέλλου, το κύπελλο της ΕΠΣΝ Λάρισας φτάνοντας ένα βήμα πριν το τελικό.

Μπράβο Παιχταράδες !!!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Σταύρο Γουργιώτη (φροντιστής) για τις υπηρεσίες που μας παρείχε (αποδυτήρια, ιματισμό, συνθήκες γηπέδων), του οφείλουμε τα μέγιστα σε αυτή τη διαδρομή της επιτυχίας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το φίλαθλο κόσμο της Αγιάς αλλά και όλου του νομού για την παρουσία και στήριξη όλης αυτής της προσπάθειας καθώς επίσης και όλους τους δημοσιογράφους για την κάλυψη και προβολή των αγώνων.

Τελειώνοντας θέλουμε να ευχαριστήσουμε προσωπικά τον Κυριάκο Καφανέλη για τη συνεργασία που είχαμε, ο οποίος αγαπάει τον Δωτιέα και τον τόπο του.

Ευχόμαστε στους ανθρώπους που θα τρέξουν τον Δωτιέα στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής να κάνουν τα πάντα έτσι ώστε να πετύχουν τους στόχους όπως πρεσβεύει η ιστορία αυτής της ομάδας.

Τάσος Μπεριτζάς

Κώστας Παπαρίζος

Λεωνίδας Κιόρογλου