Βαθμολογία

Παραμένει για 7ο χρόνο ο Θανάσης Κολονιώτης στον Ιπποκράτη!

Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ανακοινώνει την συνέχιση της συνεργασίας του για 7ο χρόνο με τον κόουτς ΘΑΝΑΣΗ ΚΟΛΟΝΙΩΤΗ. Ύστερα από συνάντηση που είχαν ο πρόεδρος της ομάδας κ. ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ, ο βασικός χορηγός και μέλος του Δ.Σ. κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ με τον κόουτς αποφάσισαν από κοινού να συνεχίσουν για ένα ακόμα χρόνο την συνεργασία τους.

Η δήλωση του προέδρου κ. ΛΕΥΤΕΡΗ ΤΣΟΥΜΑΝΗ έχει ως εξής:

"Ο Ιπποκρατης έχει ανάγκη από ανθρώπους που αγαπάνε και υπηρετούν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο με σεβασμό. Ένας από αυτούς είναι ο Θανάσης Κολονιώτης. Έπειτα από μια συνάντηση ,που δεν θα μπορούσε να έχει διαφορετικό αποτέλεσμα διότι η αγάπη μας για την ομάδα είναι ο κοινός μας παρονομαστής , μια ακόμη χρόνια ο Ιπποκράτης, η οικογένεια Τσουμάνη και ο Θανάσης Κολονιώτης θα συμπορευθούν μαζί. Εύχομαι καλή χρόνια με υγεία πάνω από όλα χωρίς τραυματισμούς και καλή πορεία στην ομάδα της καρδιάς μας!! Ιπποκράτης στα εύκολα, Ιπποκρατάρα στα δύσκολα!!".

Η δήλωση του κ. Παναγιώτη Τσουμάνη:

"Η κοινή μας αγάπη για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και η κοινή μας αγάπη για την ομάδα της καρδιάς μας τον ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ, ήταν αρκετά να δώσουμε τα χέρια για άλλη μια χρονιά καλύτερη από την περσινή που δεν πήγε όπως την περιμέναμε από πολλές απόψεις. Όσοι αγαπάμε τον ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ συστρατευόμαστε και υποσχόμαστε μια ακόμη χρονιά που πρώτα πρέπει να περάσουμε όμορφες Κυριακές με ήθος ποδοσφαιρικό και χαμόγελο και μετά να διακριθούμε βαθμολογικά. Καλή αρχή Θανάση και στις χαρές και στις λύπες μαζί.