Βαθμολογία

Το γλέντησε μέχρι το πρωί ο Απόλλων Γαλήνης (PICS)

Μία πολύ ωραία εκδήλωση διοργάνωσε ο Απόλλων Γαλήνης την Παρασκευή 1/7 στην πλατεία του χωριού.

Στο πλαίσιο της ετήσιας χοροεσπερίδας της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2022 – 2023. Ο πρόεδρος της Κοινότητας Γαλήνης κ. Κωνσταντίνος Κατσικάρης που είναι μέλος και στην διοίκηση της ομάδας, είναι εκείνος που συντόνισε και προλόγισε τη βραδιά. Πρόεδρος της ομάδας είναι ο αδερφός του κ. Βασίλης Κατσικάρης. Ενώ νέος προπονητής ανέλαβε ο κ. Σπύρος Ευαγγέλου.

Περίπου 800 άτομα «πλημμύρησαν» την πλατεία του χωριού, σε ένα ωραίο γλέντι με καλό φαγητό και πολύ κέφι από την ορχήστρα. Ο κόσμος που βρέθηκε φάνηκε να το καταχάρηκε με την καρδιά του ύστερα από δύο χρόνια εγκλεισμού. Η βραδιά θα μείνει αξέχαστη αφού δεν σταμάτησαν να χορεύουν μέχρι το πρωί. Ωραία νότα έδωσαν και τα κορίτσια του πολιτιστικού συλλόγου που χόρεψαν παραδοσιακά τραγούδια.

Τιμήθηκαν με βραβεία από την ομάδα, χορηγοί και παράγοντες που αξίζει να τους αναφέρουμε.

Οι χορηγοί της βραδιάς ήταν: Δήμος Κιλελέρ Αντιδημαρχεία Πολιτισμού και Αθλητισμού, Νταβαρούκας Ι. & Υιοί, GTC Λευκαδίτης, Τζων ΤΟΠ Ι., Τοπάλης & Υιοί, Γραμμένος Πέλετ, Ξύλα, Κάρβουνα, Αρμός Χαρτικά ΑΒΕΕ, Ζαφείρης Γιώργος Κτηνοτρόφος, Παρλάτζας Νίκος Κτηνοτρόφος, Φωκαϊδης Μπάμπης, Κοτόπουλα Πίνδος, Φρένα Μιχάλης Τέγος, Μήτας Αχιλλέας Εμπόριο Δημητριακών, Βιολάρ Α.Ε. Εμπόριο Δημητριακών, Στεφάνου Παναγιώτης Suzuki – Honda, ΕΑΣΑ – ΙΚΕ Εταιρεία Ανακύκλωσης Στερεών Αποβλήτων ΙΚΕ.

Τιμητική πλακέτα έλαβαν: ο κ. Αχιλλέας Χατζούλης (Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Δήμου Κιλελέρ), ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ κ. Δημήτρης Μπουχλαριώτης, ο περσινός προπονητής κ. Δημήτρης Μητσής που βοήθησε τα μέγιστα στην παραμονή της ομάδας στη Β’ ΕΠΣΛ. Για την εταιρεία Suzuki ο κ. Στεφάνου, η εταιρεία Βιολάρ και η εταιρεία ΕΑΣΑ – ΙΚΕ Εταιρεία Ανακύκλωσης Στερεών Αποβλήτων ΙΚΕ.

Τίμησαν με την παρουσία τους

Στην όμορφη βραδιά ήταν ο δήμαρχος Κιλελέρ κ. Θανάσης Νασιακόπουλος με τη σύζυγό του Μαρία. Ο Αντιδήμαρχος Κιλελέρ κ. Αχιλλέας Χατζούλης, ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού του δήμου Κιλελέρ κ. Κώστας Φιλιππούλης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Κιλελέρ κ. Σωτήρης Νταφόπουλος, η αντιπρόεδρος πρασίνου δήμου Κιλελέρ κ. Βάνα Λιάπη – Γκουνιαρούδη και ο κ. Στέλιος Καραφέριας που είναι ειδικός σύμβουλος του δημάρχου.

Από την Ένωση της ΕΠΣΛ ήταν πρόεδρος κ. Δημήτρη Μπουχλαριώτης, ο γραμματέας της Ένωσης κ. Γιάννης Γκουτζαμάνης, το μέλος κ. Αργύρης Γκρίμπας, οι πρόεδροι των ομάδων κ. Ανδρέας Καρακάσης (Αστέρας Μελισσοχωρίου) και κ. Γιώργος Μαξιμιάδης (Δόξα Ομορφοχωρίου).

Το athleticlarissa ευχαριστεί για την πρόσκληση και την άψογη φιλοξενία που είχε από τους ανθρώπους της ομάδας.