Βαθμολογία

Επισκοπή: Ανανέωση με Σταθόπουλο

Παραμένει στην Επισκοπή ο Αντώνης Σταθόπουλος. Αναλυτικά:  “Η ΠΑΕ Επισκοπή με χαρά ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Αντώνη Σταθόπουλο. Ο 24χρονος Καλαματιανός επιθετικός έχει γεννηθεί στa Φιλιατρά της Μεσσηνίας στις 23/2/1998, έχει ύψος 1,85μ. και δεν χρειάστηκαν παρά λίγα λεπτά για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα μας για τον επόμενο χρόνο. Πέρυσι (2021-22) ο Αντώνης Σταθόπουλος ήταν από τους πρωταγωνιστές της σεζόν αγωνιζόμενος σε 25 ματς πρωταθλήματος σκοράροντας 3 πολύ σημαντικά τέρματα.

Εξαιρετικός χαρακτήρας και ποδοσφαιριστής που έχει βρεθεί στην Κ20 του ΠΑΟΚ αλλά και στο ολλανδικό πρωτάθλημα με την Τβέντε. Ο σύλλογός μας, τον καλωσορίζει και του εύχεται πολλές ομαδικές και ατομικές επιτυχίες”.

Αντ. Σταθόπουλος: “Η περσινή χρονιά μας έδειξε τον δρόμο”

Ο επιθετικός της ομάδας μας που βρίσκεται αυτές τις μέρες στο Ρέθυμνο, μίλησε γεμάτος διάθεση για τη νέα χρονιά που έρχεται ξέροντας ότι θα φορέσει και πάλι τη φανέλα της Επισκοπής μας… “Δεν χρειάστηκε να το πολυσκεφτώ για να υπογράψω την ανανέωσή μου στην Επισκοπή. Ξέρω τους ανθρώπους εδώ, τους συμπαίκτες μου, τη διοίκηση, τους ανθρώπους που την πλαισιώνουν. Πέρυσι πετύχαμε πράγματα που πολλοί δεν τα περίμεναν. Το σημαντικό είναι να πιστεύεις στις δυνατότητές σου και ‘γω πιστεύω πολύ. Πιστεύω επίσης ότι μπορούμε να φτάσουμε τον σύλλογο ακόμα πιο ψηλά, ένα παραπάνω αό τη στιγμή που η περσινή χρονιά μάς έδειξε τον δρόμο. Αρκεί να έχουμε όλοι μας υγεία”.