Βαθμολογία

Απάντηση Αλέξη Κούγια στον Δήμαρχο Λαρισαίων

Διάβασα με πολύ προσοχή την ανακοίνωση του Δημάρχου Λαρισαίων με αφορμή την μελλοντική πώληση των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΛ στον κ. Αχιλλέα Νταβέλη και σε αυτόν το βερμπαλιστή και χωρίς κανένα έργο που να κάνει καλύτερη την ζωή των πολιτών της Λάρισας, θέλω να πιστεύω σύντομα απερχόμενο, θέλω να απαντήσω τα εξής:

Το συγκεκριμένο πρόσωπο που πάντοτε υπήρξε ακόμη και από την εποχή Πηλαδάκη ο μεγαλύτερος εχθρός της ΑΕΛ  και τροχοπέδη της εξελίξεως της στην Λάρισα δεν δικαιούνται να ομιλεί.

Είναι ο μοναδικός Δήμαρχος στην Θεσσαλία που δεν έχει πατήσει από τότε που ασχολείται με τα δημοτικά θέματα ούτε σε έναν αγώνα της ομάδας της πόλης του.

Δεν έχει πάρει θέση για να διαμαρτυρηθεί και να μας συμπαρασταθεί στα 7 χρόνια που είμαι ιδιοκτήτης και πρόεδρος, ούτε για μία άδικη απόφαση εις βάρος της ΑΕΛ, ακόμη και τότε που μας ανακάλεσαν τα δελτία δεν βγήκε να κάνει ούτε αυτός, ούτε ένας δημοτικός σύμβουλος έστω και μία δήλωση συμπαράστασης και διαμαρτυρίας.

Με κορόιδευε επί 7 χρόνια ότι είναι κοντά σε λύση για το AEL FC ARENA και από ότι έχω μάθει δεν έχει κάνει ούτε ένα τηλέφωνο πουθενά ακόμη και τότε που διοικούσε την Ελλάδα το κόμμα του.

Επί 6 χρόνια μαζί με τον Κωσταρόπουλο με εξαπατούσαν λέγοντας μου ότι το Αλκαζάρ είναι ακατάλληλο και με εξανάγκαζαν να πληρώσω 2.600.000€ στον Πηλαδάκη για να μην ξεσπιτωθεί η ΑΕΛ από την Λάρισα.

Είμαι βέβαιος ότι τώρα με τον κ. Νταβέλη θα καλοπεράσει, γιατί εμένα δεν με έκανε δημότη Λάρισας αυτός ο κακούλης και εκδικητικός χαρακτήρας, αλλά τον κ. Νταβέλη δυστυχώς για αυτόν και με την οικονομική αυτοκρατορία που έχει εγκαθιδρύσει εκεί που γεννήθηκε δεν μπορεί να τον διώξει και τον βλέπω δυστυχώς τον κακομοίρη καθημερινό πρωτοσέλιδο.

Δυστυχώς για τον ίδιο και τους όμοιους του τους προέκυψε Αχιλλέας Νταβέλης και όχι κανένας από τα Τρίκαλα ή από την Ισπανία.

Περαστικά του.