Βαθμολογία

Με νέα διοίκηση ο Δαμασιακός που ξεκίνησε το σχεδιασμό!

Με αστραπιαέες κινήσεις ο Δαμασιακός, αφού τελείωσαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας για το πρωτάθλημα της Α'ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ De-Tox, προχώρησε σε Γενική Συνέλευση των μελών του καθώς και σε εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης.

Ο "λευκός καπνός" βγήκε με την 3η φορά και πλέον η ιστορική ομάδα της Λάρισας έχει νέα διοίκηση. Μάλιστα εκτός από νέα διοίκηση, ο Δαμασιακός, θα έχει ξανά τις Ακαδημίες του ενεργές και έτσι αγόρια και κορίτσια που αγαπούν τον αθλητισμό θα μπορούν και πάλι να αθληθούν στις αθλητικές εγκαταστήσεις του χωριού μας.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ) του ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΥ

Πρόεδρος           : Ζήσης Δεληχάς

Αντιπρόεδρος    : Θεόδωρος Κανής

Β' Αντιπρόεδρος : Απόστολος Ματράκης

Γραμματέας        : Θοδωρής Κανής του Κώστα

Β' Γραμματέας    : Θεόδωρος Αγραφιώτης

Ταμείας                : Βαγγέλης Σεΐζης

Β' Ταμείας            : Γιώργος Παπακώστας

Γενικός Αρχηγός : Κώστας Μουσιάρης

Υπεύθυνος Τμημάτων Υποδομής  (Ακαδημίας) Θεόδωρος Λούτσος

Τακτικά Μέλη :

Γιώργος Νάκας

Γιάννης Νάκας

Γιάννης Σεΐζης

Γιάννης Ανδρέου

Βαγγέλης Αγραφιώτης

Στην ουσία όπως είδατε και από τα ονόματα, η νέα διοίκηση του ΑΟΔ είναι σχεδόν ιδια με την προηγούμενη (εκτός κάποιων προσθαφαιρέσεων). Το νεο Δ.Σ αποτελεί συνέχεια όσων σημαντικών έχουν πετύχει τα μέλη του τελευταία χρόνια ενώ πολύ σημαντικό είναι πως προστέθηκαν και 7 νεαρά παιδιά που έχουν όρεξη να βοηθήσουν από κάθε πόστο.

Η νέα διοίκηση έχει "σηκώσει τα μανίκια ψηλά" και έπιασε δουλειά εδώ και αρκετές μέρες. Στόχος είναι η καλύτερη οργάνωση της ομάδας έτσι ώστε στο νέο πρωτάθλημα να είναι ακόμα πιο δυνατή. Ήδη άρχισαν επαφές με προπονητές μιας ο Βασίλης Νάρης αποφάσισε να σταματήσει την προπονητική, καθώς και η ενδυνάμωση του ροστερ της ομάδας.

Εμείς να ευχηθούμε "σιδεροκέφαλοι" να είστε παιδιά και η ομάδα στο νέο πρωτάθλημα να πάει ακόμα πιο ψηλά και γιατί όχι, να μας φέρετε και το πολυπόθητο κύπελο στο χωριό!!!

asteriosstelios.blogspot.com