Βαθμολογία

Δέθηκε με τον Δωτιέα και προσφέρει έργο!

Ο Κυριάκος Καφανέλης είναι ο πρόεδρος του Δωτιέα Αγιάς, που ήρθε στη διοίκηση με πολλά όνειρα και ελπίδες.

Πραγματικά έτυχε σε μία δύσκολη συγκυρία τα δύο προηγούμενα χρόνια, που ηγείτο αυτής της προσπάθειας. Αφού και την περσινή χρονιά, η ομάδα του Δωτιέα είχε τον ίδιο στόχο, που δεν εκπλήρωσε, λόγω πανδημίας.

Φέτος όμως η Αγιά ξεκίνησε δυναμικά με μπροστάρη τον πρόεδρο, καθώς και τους προπονητές Τάσο Μπεριτζά, Κώστα Παπαρίζο και Λεωνίδα Κιόρογλου, μα πάνω απ’ όλα τους ποδοσφαιριστές που πίστεψαν στο όνειρο αυτό και το έκαναν πραγματικότητα.

Το προφίλ του Κυριάκου Καφανέλη είναι το προφίλ ενός ευγενικού και ήρεμου ανθρώπου. Ο πρόεδρος είναι πολιτικός μηχανικός που αν και νεαρός έχει μεγάλη εμπειρία και πολλές περγαμηνές στη θητεία του.

Προσφέρει με αγάπη τις υπηρεσίες του στο δήμο Αγιάς. Όσον αφορά την ομάδα του Δωτιέα ήταν εκείνος που έπαιξε καθοριστικό ρόλο, στη δημιουργία των νέων εγκαταστάσεων για τα τμήματα υποδομών. Ήταν εκείνος που παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε έφερε εις πέρας το έργο και εξαιτίας της ιδιότητάς του και φυσικά άφησε παρακαταθήκη για τα επόμενα χρόνια.

Παράλληλα με την επιτυχία του Δωτιέα και την άνοδο στη Γ’ Εθνική, ο Κυριάκος Καφανέλης, πίεσε καταστάσεις και τη νέα χρονιά η ομάδα θα επιστρέψει στη φυσική της έδρα, με ένα ανακαινισμένο στάδιο αντάξιο της ιστορίας της ομάδας.

Τέλος ο Κυριάκος Καφανέλης έχει όραμα, θέλει όμως και τη βοήθεια τοπικών αρχών και παραγόντων, όσον αφορά τη στήριξη στο σύλλογο, έτσι ώστε να ξαναζήσει ο Δωτιέας τις ένδοξες στιγμές του παρελθόντος.