Βαθμολογία

Αχιλλέας Φαρσάλων: Mε στόχο την άνοδο και την κατάκτηση του Κυπέλλου!

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων προχωρά δυναμικά τον σχεδιασμό του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο με ξεκάθαρο στόχο και όραμα να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Α ΕΠΣΝΛ – DETOX κάτι που σημαίνει πως οι Μυρμιδόνες την νέα σεζόν θα διεκδικήσουν την άνοδο στην Γ Εθνική κατηγορία και την κατάκτηση του Κυπέλλου και ως προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται άπαντες στον ιστορικό σύλλογο.

Διεύρυνση του υπάρχον Δ.Σ.

Πρώτο μέλημα του ήδη υπάρχοντος Διοικητικού Συμβουλίου ήταν η διεύρυνση του με ανθρώπους που έχουν δυναμική, όραμα και ενδιαφέρονται εμπράκτως για την ομάδα του Αχιλλέα Φαρσάλων. Έτσι λοιπόν στο ήδη υπάρχον Δ.Σ. έχουν ήδη προστεθεί οι κ.κ. Χρήστος Μπασαγιάννης, Χρήστος Τσαπραΐλης , Γιώργος Δεληδήμος, Πέτρος Μπανιάς και η Εταιρεία Perseus Arm με εκπρόσωπο της τον κ. Αράμ Σπαρταλιάν, ενώ εντός του επόμενου διαστήματος αναμένονται επαφές και με άλλους ανθρώπους που αναμένεται να βοηθήσουν στην νέα αυτή προσπάθεια. Μετά και την ολοκλήρωση των επαφών αναμένεται να λάβει χώρα και το Δ.Σ. με σκοπό την ανακοίνωση των ρόλων που θα έχουν οι άνθρωποι της φετινής Διοίκησης.

Βασίλης Μπακογιάννης: «Ο Αχιλλέας είναι αναγκασμένος να πρωταγωνιστεί, να κάνουμε ξανά χαρούμενο τον κόσμο μας!»

Στον πάγκο της ομάδας όπως έχουν ανακοινώσει ήδη οι άνθρωποι του Δ.Σ. θα βρίσκεται ο κ. Βασίλης Μπακογιάννης ο οποίος ανέλαβε τις τύχες του Συλλόγου στα μέσα της περσινής σεζόν και μέσω της δουλειάς, της εξέλιξης, του οράματος και του αγωνιστικού πλάνου που παρουσίασε κέρδισε την ομόφωνη εμπιστοσύνη των ανθρώπων του Αχιλλέα οι οποίοι του έδωσαν τα «κλειδιά» και για την νέα σεζόν.

Ο κ. Μπακογιάννης στις πρώτες του δηλώσεις εν όψει της νέας σεζόν τόνισε τα εξής: «Ο Αχιλλέας Φαρσάλων είναι ένα ιστορικό σωματείο, με πολύ μεγάλες επιτυχίες και τεράστια δυναμική που επιβάλλεται να πρωταγωνιστεί και να δίνει στον κόσμο του χαρά, ελπίδα και όραμα.

Το υπάρχον Διοικητικό Συμβούλιο και οι άνθρωποι που απαρτίζουν την ομάδα πρώτα από όλα αγαπούν τον Αχιλλέα και έχουν τεράστια διάθεση προσφοράς στον σύλλογο, η συνεργασία μας είναι άψογη σε όλα τα επίπεδα και όλοι μας έχουμε κοινό στόχο και σκοπό να κάνουμε τον Αχιλλέα ξανά πρωταγωνιστή.

Η περσινή σεζόν μου έδωσε την δυνατότητα να αξιολογήσω, να καταλάβω και να μάθω και εγώ τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας.

Όσο αφορά τους ποδοσφαιριστές μας πρόκειται για παιδιά που έχουν διάθεση και «δίψα», γνωρίζουν πολύ καλά που βρίσκονται, τις απαιτήσεις, τα θέλω αλλά και την τεράστια δυναμική του συλλόγου.

Στόχος είναι αυτό το μοντέλο της περσινής σεζόν να ισχυροποιηθεί ακόμη περισσότερο με την ίδια βάση, τον κοινό στόχο και σκοπό.

Θέλουμε να παίξουμε όμορφο ποδόσφαιρο, να φέρουμε τον κόσμο μας στο γήπεδο και να του δώσουμε, όραμα, ελπίδα και χαρά».

Ολοκληρώνονται οι ανανεώσεις, προχωρά και η ποιοτική ενίσχυση

Κύριο μέλημα του προπονητικού επιτελείου και της Διοίκησης ήταν εξ αρχής η διευθέτηση των ανανεώσεων του «κορμού» της περσινής ομάδας κάτι που οδεύει προς την ολοκλήρωση του καθώς ήδη έχει διευθετηθεί μεγάλο μέρος των επαφών με τους ποδοσφαιριστές της περσινής σεζόν.

Παράλληλα «τρέχει» και ο μεταγραφικός σχεδιασμός με στόχο την ποιοτική ενίσχυση των «Μυρμιδόνων» με ποδοσφαιριστές που θα ταιριάξουν και θα «κουμπώσουν» στο στυλ παιχνιδιού του Βασίλη Μπακογιάννη και θα ανεβάσουν επίπεδο τον Αχιλλέα.

Ήδη οι άνθρωποι του συλλόγου σε απόλυτη συνεργασία με τον κ. Μπακογιάννη έχουν «κλειδώσει» σε μεταγραφικούς στόχους, «χτενίζοντας» την μεταγραφική αγορά και βρίσκονται σε επίπεδο συμφωνιών με αρκετούς ποδοσφαιριστές με το μόνο που απομένει να είναι οι επίσημες ανακοινώσεις.

Νίκος Τσιανάκας: «Προχωράμε δυναμικά με πρωταγωνιστικούς στόχους όπως αρμόζουν στο επίπεδο του Αχιλλέα»

Από πλευράς Δ.Σ. ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου κ. Νίκος Τσιανάκας μετά τις πρώτες εξελίξεις έκανε την πρώτη τοποθέτηση του. Αναφορικά με την διεύρυνση του Δ.Σ. τόνισε: Στόχος μας ήταν και παραμένει ο Αχιλλέας Φαρσάλων να λειτουργεί με ομαδικότητα και κοινούς στόχους από την κορυφή έως και την βάση του. Εμείς ξεκινήσαμε ένα νέο μοντέλο Διοίκησης του Συλλόγου αποτελούμενο από ανθρώπους που αγαπούν τον Αχιλλέα Φαρσάλων και έχουν διάθεση για προσφορά με σεβασμό στην ιστορία και την δυναμική του.

Με ισότητα αλλά και ξεκάθαρους ρόλους είδαμε το νέο Διοικητικό μοντέλο να γίνεται όλο και περισσότερο βιώσιμο και πλέον βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την εκ νέου διεύρυνση του Δ.Σ. μας με ανθρώπους που αν μη τι άλλο έχουν αποδείξει πολλάκις την στήριξη και την αγάπη τους στον Αχιλλέα Φαρσάλων.

Οι στόχοι μας φέτος είναι υψηλοί καθώς στοχεύουμε στην άνοδο της ομάδος στις Εθνικές κατηγορίες αλλά και στην κατάκτηση του κυπέλλου.

Με ισότητα αλλά και ξεκάθαρους ρόλους είδαμε το νέο Διοικητικό μοντέλο να γίνεται όλο και περισσότερο βιώσιμο και πλέον βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την εκ νέου διεύρυνση του Δ.Σ. μας με ανθρώπους που αν μη τι άλλο έχουν αποδείξει πολλάκις την στήριξη και την αγάπη τους στον Αχιλλέα Φαρσάλων.

Όσο αφορά την ανανέωση του κ. Μπακογιάννη: Ο κ. Μπακογιάννης είναι ένας προπονητής που επί σειρά ετών έχει καταθέσει τα διαπιστευτήρια του στο ποδόσφαιρο με απόλυτα επιτυχημένες πορείες σε αρκετούς πάγκους.

Στον Αχιλλέα Φαρσάλων από την πρώτη στιγμή μας έδειξε την διάθεση του, το όραμα και την εργατικότητα του αλλά και την «δίψα» για να επαναφέρει τον Αχιλλέα Φαρσάλων σε ρόλο πρωταγωνιστή, κάτι που φέτος αποτελεί για εμάς ένα μεγάλο στοίχημα και είναι ο κύριος στόχος μας.

Ενώ όσο αφορά τις ανανεώσεις και την ενίσχυση: «Τις περασμένες σεζόν χτίστηκε ένας «κορμός» και πάνω σε αυτόν τον κορμό προστίθενται συνεχώς κομμάτια για να πετύχουμε το ιδανικό αποτέλεσμα.

Η σεζόν που ολοκληρώθηκε αφήνει τόσο σε εμάς όσο και στο προπονητικό επιτελείο μια πολύ ευχάριστη εικόνα όσο αφορά την δυναμική της ομάδας μας και την «δίψα» και την θέληση των περισσότερων παιδιών που σε συνδυασμό με τις δυνατότητες και το ταλέντο τους έδειξαν ότι μπορούν να «κουμπώσουν» στο παζλ και να διευρύνουν τον κορμό.

Έτσι πλέον στόχος μας είναι μαζί με το τεχνικό επιτελείο να στοχεύσουμε σε ποδοσφαιριστές που θα έχουν την ίδια λογική, θέληση και στόχους και παράλληλα να ταιριάζουν με το ποδοσφαιρικό στυλ του προπονητή μας και να ανεβάσουν ακόμη περισσότερο το επίπεδο του Αχιλλέα Φαρσάλων.