
Η ομάδα νέων της ΑΕΛ βγήκε νικήτρια από την απογευματινή φιλική αναμέτρηση κόντρα στην Μικτή Νέων της ΕΠΣΛ, που διεξήχθη στο γήπεδο «Γ. Μητσιμπόνας Β’», με τελικό σκορ 3 – 1. Οι νέοι της ΑΕΛ έδειξαν αρκετά καλά στοιχεία καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα και άφησαν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Όμως και η ομάδα του Μάκη Αλεξούδη παρατάχτηκε πολύ σωστά και απέδωσε αρκετά καλό ποδόσφαιρο, με το τελικό σκορ να οφείλεται σε κάποια λάθη που έγιναν σε συγκεκριμένες φάσεις. Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο ανάμεσα στις δύο πλευρές, ειδικότερα στο δεύτερο ημίχρονο, όπου οι ποδοσφαιριστές έδωσαν σκληρές μονομαχίες για τον έλεγχο της μεσαίας γραμμής.

Αρχικά, το σκορ άνοιξε η ομάδα της Μικτής Νέων, όταν στο 11’ ο Τσάτσος έβγαλε μια σέντρα, με την μπάλα να προσκρούει αρχικά σε αμυντικό των νέων της ΑΕΛ και να καταλήγει στα δίχτυα Κύρκου. Η απάντηση από τους «βυσσινί», ήρθε σχετικά γρήγορα, καθώς στο 18ο λεπτό, ο Καλφούτζος με ωραία ενέργεια τροφοδότησε τον Σένκα, που από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Χαρισούλη και να κάνει το 1 – 1 για την ομάδα του, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια και πάλι. Ο Γαρυφαλλόπουλος επίσης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Μικτής στο 27’ ο διαιτητής όμως ακύρωσε αυτό το γκολ, καθώς ο ποδοσφαιριστής των νέων της ΑΕΛ ήταν σε θέση οφσάιντ, κάτι όμως που δεν συνέβη δέκα λεπτά αργότερα, όταν ο ίδιος ποδοσφαιριστής πετάχτηκε με προβολή μπροστά από τον τερματοφύλακα της Μικτής και έγραψε το 2 – 1. Το τελικό 3 – 1 για την ομάδα νέων της ΑΕλ, διαμόρφωσε ο Κανταρίνος στο 40’ με ωραίο σουτ.




Το φιλμ του αγώνα
11: Ο Τσάτσος έβγαλε μια σέντρα από δεξιά, η μπάλα χτύπησε σε αμυντικό της ΑΕΛ και κατέληξε στα δίχτυα του Κύρκου. 1 – 0 για την Μικτή Νέων.
18: Ο Καλφούτζος με ωραία ατομική ενέργεια πέρασε και τροφοδότησε τον Σένκα, που από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει. 1 – 1 ισοφάρισε η ΑΕΛ.
22: Ευκαιρία για την ΑΕΛ, με τον Καραθανάση, που επιχείρησε ένα σουτ από πλάγια θέση, όμως απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Μικτής.
27: Γκολ του Γαρυφαλλόπουλου, ακυρώθηκε ως οφσάιντ.
29: Ωραίο σουτ του Μπαλογιάννη, η μπάλα πέρασε άουτ.
31: Ο Καρέντζιος επιχείρησε ένα σουτ, η μπάλα όμως πέρασε άουτ.
37: 2 – 1 για την ΑΕΛ, με τον Γαρυφαλλόπουλο, που πετάχτηκε με προβολή μπροστά από τον Χαρισούλη και τον κέρδισε.
40: 3 – 1 για την ΑΕΛ, με ωραίο σουτ του Κανταρίνου.
57: Κεφαλιά του Κορομηλά μπροστά από το τέρμα, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και απομακρύνθηκε.





Μικτή Νέων ΕΠΣΛ: Χαρισούλης, Τσιλιάκος, Καλφούτζος, Ανδρέου, Ακρίβος, Στατήρης, Βογιατζής, Καραποστόλης, Τσάτσος, Μπαλογιάννης, Καρέντζιος.
Επίσης αγωνίστηκαν: Αγγελακόπουλος, Καραμπάλιος, Σπαρτής, Κολοβός, Τζιώγκας, Πασχάλης, Μαγκίνης, Τζουμάκης, Μπαρούτας, Ντούμος, Δάσσιος.
Νέοι ΑΕΛ: Κύρκος, Καλφούτζος, Ντουνούδης, Περδίκης, Νασιάκος, Σένκα, Τσιλούλης, Καραθανάσης, Κανταρίνος, Καμπέρης, Γαρυφαλλόπουλος.
Επίσης αγωνίστηκαν: Κίτσιος, Ντάνι, Κορομηλάς, Κούρλος, Μπόλος, Μάλτζαρης.
Γιώργος Μητσιούλης