Βαθμολογία

Καλλιθέα: ΔΣ για την αλλαγή ονομασίας

Την Τρίτη (21/6) θα πραγματοποιηθεί το Διοικητικό Συμβούλιο για τη μετονομασία της ΠΑΕ Καλλιθέα. H ανακοίνωση αναφέρει:

«Ανακοινώνεται από τη Γραμματεία του Γ.Σ ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ότι την ΤΡΙΤΗ 21/06/2022 και ώρα 18.30μμ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, στο Δημαρχιακό μέγαρο της πόλης, θα πραγματοποιηθεί έκτακτο διοικητικό συμβούλιο των μελών.

Δύο τα βασικά θέματα συζήτησης:

Ενημέρωση – Ανάγνωση προς όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, της επίσημης επιστολής που λάβαμε στις 14/06/2022 με βασικό θέμα την αίτηση (από πλευράς ΠΑΕ Γ.Σ ΚΑΛΛΙΘΕΑ) της μετονομασίας του συλλόγου.

Ορισμός αντιπροσώπου του Γ.Σ ΚΑΛΛΙΘΕΑ στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Γ.Σ ΚΑΛΛΙΘΕΑ. Επειδή ο σύλλογός μας πάντα στηριζόταν στους φίλους του, αποφασίσαμε να γίνει αυτή η συνάντηση “ανοιχτή” σε όλους αυτούς που από το 1966 , γενιές και γενιές μας ακολουθούν, για να μπορέσουν να ακούσουν και να ενημερωθούν για τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια, έτσι όπως πρέπει.

Ευχαριστούμε θερμότατα την Δημοτική αρχή της πόλης μας που (για ακόμα μια φορά) ανταποκρίθηκε και μάλιστα άμεσα, στο αίτημά μας για παραχώρηση της αίθουσας. Βασική πρόταση-σύσταση σε όλους όσους έχουν την διάθεση να παρευρεθούν στο χώρο, η χρήση προστατευτικής μάσκας

Η Γραμματεία του Γ.Σ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Μια Πόλη…Μια Ομάδα…Μια Ιστορία!!!»