Βαθμολογία

Ένας «Σεΐχης» στο Ελευθεραί

Το όνομά του είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την ομάδα του Ελευθεραί (12 ολόκληρα χρόνια) ο Θανάσης Τόλιας έκανε τα πάντα για το σύλλογο.

Από την έμπνευση που είχε ο «Σεΐχης» όπως τον αποκαλούν, μέχρι την ίδρυση της ομάδας του Ελευθεραί, την ομαλή διαχείριση, αλλά και την άψογη διατήρηση σε όλα τα επίπεδα, δείχνει να τα έχει πάει περίφημα.

Όλοι στη διοίκηση βοηθούν για το καλύτερο αποτέλεσμα, πραγματικά «στολίδι» ο αγωνιστικός χώρος και οι εγκαταστάσεις, εκείνο όμως που έχει τη μεγαλύτερη σημασία, είναι πως ο Θανάσης Τόλιας είναι ένας πολύ χαρισματικός άνθρωπος, με την προσφορά να την έχει μέσα στο αίμα του. Ευγενικός, φιλότιμος, πάντα χαμογελαστός και το πρατήριο καυσίμων που διατηρεί στο χωριό, να είναι πάντα γεμάτο και φιλόξενο.

Η σύζυγός του Βάσω, ευγενική οικοδέσποινα, αφού όλα τα τραπέζια της ομάδας, επιμελείται η ίδια και τα κάνει πεντανόστιμα. Σίγουρα το Ελευθεραί αποτελεί πόλο έλξης για τους ποδοσφαιριστές, αφού είναι δίπλα από τη Λάρισα και σίγουρα τους περιμένει πάντα ένας πολύ σπουδαίος και καλός άνθρωπος, που δεν είναι άλλος από τον Θανάση Τόλια.

Γράφει η Βάσω Γκατζούλη. Athleticlarissa.gr: 20 χρόνια λειτουργίας γεμάτα επιτυχίες και πρωτιές.