Βαθμολογία

Προσπάθεια να αποκτήσει δικαίωμα μεταγραφών

Ο χρόνος κυλά χωρίς να έχει σημειωθεί κάποια ουσιαστική εξέλιξη μέχρι τώρα στην ΠΑΕ ΑΕΛ. Απομένει σχεδόν ένα δεκαήμερο μέχρι να ανακοινώσει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας την απόφασή του (καταληκτική ημερομηνία είναι η 28η Ιουνίου), ωστόσο δεν έχει εκδηλωθεί ακόμη ενδιαφέρον από αγοραστή ή επενδυτή.
Γίνεται προσπάθεια για ρύθμιση των χρεών, ενώ ιδιαίτερη βαρύτητα δίδεται στο ότι η ομάδα πρέπει να αποκτήσει το δικαίωμα μεταγραφών. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται ο κ. Κούγιας να δώσει κάποιο ποσό στους Πέτριτς, Γκοΐκοβιτς και Στάνκοβιτς, ώστε η ομάδα να μπορεί να κάνει μεταγραφές, γεγονός που σημαίνει ότι έτσι θα γίνει πιο ελκυστική σε οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο αγοραστή.
Από εκεί και πέρα ο τεχνικός της ΑΕΛ, Σωτήρης Αντωνίου, μετρά αντίστροφα για την προετοιμασία, που έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει με τις καθιερωμένες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις στις 11 Ιουλίου, ενώ το βασικό στάδιο θα πραγματοποιηθεί στο Καρπενήσι. Φυσικά, σύμφωνα με τη διαμορφωθείσα κατάσταση στην ΠΑΕ, όλα μπορούν να ανατραπούν, στην περίπτωση που βρεθεί αγοραστής και αποχωρήσει από την ομάδα ο νυν μεγαλομέτοχος κ. Κούγιας.
Τέλος, δύο προσφυγές κατά της ΠΑΕ ΑΕΛ θα απασχολήσουν την Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ μεθαύριο Δευτέρα 20/6 (16:00). Πρόκειται για τους ποδοσφαιριστές Ούρος Τσόσιτς και Φιορίν Ντουρμισάι.

Πηγή: Ελευθερία