Βαθμολογία

Η Λαμία παρέμεινε στη Super League

Οι Μακεδόνες το πάλεψαν, προηγήθηκαν με τον Γιακουμάκη, αλλά η ομάδα της Φθιώτιδας με τον Μπεχαράνο πήρε το 1-1 και με το νικηφόρο 1-2 στο πρώτο ματς έμεινε στη Super League. Ντάνι Μπεχαράνο. Ένας έμπειρος παίκτης, ο οποίος έχει στεριώσει στην Ελλάδα.

Αυτός είναι η αιτία που η Λαμία μένει στη Super League και η εξαιρετική Βέροια έχασε την άνοδο. Όχι γιατί πέτυχε με γκολάρα το τελικό 1-1 απόψε. Από τη στιγμή που μετράει το εκτός έδρας γκολ και να έχανε 0-1 η Λαμία από τη Βέροια, που προηγήθηκε και ονειρεύτηκε την απίθανη ανατροπή, πάλι θα έμενε με το 1-2 στον πρώτο αγώνα.

Ο Βολιβιανός άσος είχε ανοίξει το σκορ και στο 1-2 της Λαμίας στη Βέροια (το άλλο ο Μανούσος). Πέτυχε τα 2 από τα τρία γκολ της ομάδας του κόντρα στη Βέροια στο συνολικό 3-2. Και φυσικά του αξίζουν τα εύσημα για την επιτυχία της Λαμίας. Η Βέροια προσπάθησε, άγγιξε το θαύμα, όμως, δεν τα κατάφερε. 

Λαμία (Τζιανλούκα Φέστα): Σαράνοφ, Προβυδάκης (46’ Σαραμαντάς), Σιμόν, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνεθ, Τζανδάρης, Μπεχαράνο (82’ Γκέντσογλου), Νούνιες (74’ Ταϊρόν), Μανούσος (96' Αραμπούλι), Καραμάνος (75’ Μπανγκουρά).

Βέροια (Παύλος Δερμιτζάκης): Παπαδόπουλος, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης, Δημόπουλος, Μαραγκός (46’ Σκόνδρας), Γαβριηλίδης (78’ Οικονόμου), Κάτσε, Φοφανά (65’ Κουατένγκ), Μούργος (78’ Μούεργος, Γιακουμάκης, Πασάς.