Βαθμολογία

Τελετή λήξης στην Ακαδημία της Αστραπής Νέας Πολιτείας (PICS)

Την Πέμπτη 16/6/2022 πραγματοποιήθηκε η Τελετή Λήξης για την Ακαδημία της Αστραπής στα γήπεδα του συλλόγου παρουσία του Προέδρου κ. Καραμουτη Χρήστο, μελών του Δ.Σ, και των προπονητών. Σε μια οικογενειακή ατμόσφαιρα τα γήπεδα της Αστραπής γέμισαν απο τους αθλητές όλων των τμημάτων και τους γονείς.

Όλοι οι αθλητές παρέλαβαν αναμνηστικά διπλώματα της Αστραπής και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Στον λόγο του ο Πρόεδρος του συλλόγου ευχαρίστησε τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στην Αστραπή και υποσχέθηκε ότι κάθε χρόνο θα προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο για τα παιδιά.

Επίσης τόνισε ότι η φιλοσοφία της Αστραπής είναι να το ευ αγωνίζεσθαι και η ανδρική ομάδα να πλαισιώνεται πάντα από παιδιά της Ακαδημίας.

Τέλος θα πρέπει να τονιστεί το κοινωνικό μήνυμα που θέλησε να περάσει η Ακαδημία με την συλλογή τροφίμων από όλους για το κοινωνικό παντοπωλείο   τα οποία παρέλαβε αντιπροσωπεία του Δήμου Λαρισαίων. Ο Πρόεδρος,το Δ.Σ και οι προπονητές εύχονται σε όλους,"ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ".