Βαθμολογία

Ένας Λαρισαίος διαπρέπει στη γερμανική Ιένα!

Τον συναντήσαμε πρόσφατα στη Λάρισα όπου και ήρθε για να δει αγαπημένα του πρόσωπα και συγκεκριμένα στο χωριό του πατέρα του την Κοιλάδα!

Ο λόγος για τον Βασίλη Δεδίδη που αγωνίζεται στη γερμανική Καρλ Τσάις Ιένα (τερμάτισε 2η το περασμένο πρωτάθλημα) στη θέση του σέντερ φορ και πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις με τα χρώματα της ομάδας του εδώ και πολλά χρόνια! Παράλληλα σπουδάζει στη Γερμανία και προσπαθεί να τα συνδυάσει όλα.

Ο νεαρός Βασίλης Δεδίδης είναι γεννημένος στις 10 Ιανουαρίου του 2000 και έχει όλα τα φόντα να προχωρήσει στο ποδόσφαιρο, αφού είναι κάτι που το αγαπά πολύ και το διεκδικεί καθημερινά.

Μέχρι στιγμής ακολουθεί τα χνάρια ενός άλλου Λαρισαίου του Φάνη Γκέκα που εντυπωσίασε με τις επιδόσεις του στο σκοράρισμα στα γερμανικά γήπεδα τα προηγούμενα χρόνια.

Μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα γνωστός στο λαρισινό κοινό, αφού δεν αγωνίστηκε ποτέ στην Ελλάδα, όμως ο ίδιος πραγματοποιεί πολύ καλές χρονιές με την ιστορική ομάδα της Ιένα. Μάλιστα όπως μας είπε στο σύλλογό του τα πράγματα είναι πολύ οργανωμένα και το επίπεδο είναι ιδιαίτερα υψηλό και απαιτητικό.

Μίλησε με κολακευτικά λόγια για τους οπαδούς της Ιένα και μας είπε πως αυτό το διάστημα η ομάδα φτιάχνει το νέο της υπερσύγχρονο γήπεδο!

Το athleticlarissa και ο Χρήστος Γκατζούλης τον συνάντησε πριν λίγες ημέρες. Σοβαρός, ιδιαίτερα μορφωμένος και επαγγελματίας σε όλα του ο Βασίλης. Όποτε βρει ευκαιρία ιδιαίτερα τα καλοκαίρια, έρχεται στη Λάρισα και στο χωριό του την Κοιλάδα για να δει τους συγγενείς του που τόσο αγαπά. Του αρέσει πολύ η Ελλάδα και μάλιστα και ο ίδιος θα ήθελε κάποια στιγμή στο μέλλον να παίξει εδώ.

Παρακολουθεί τα τεκταινόμενα στην ΑΕΛ και μάλιστα μας ανέφερε πως όταν ήταν μικρός πήγαινε μαζί με τον πατέρα του στο Αλκαζάρ!

Μαζί με τον αδερφό του Αλέξη (δεξιά) που αγωνίζεται στην ίδια ομάδα. Είναι τερματοφύλακας και είναι γεννηθείς το 2001

Γράφει ο Χρήστος Γκατζούλης - ιδιοκτήτης του Athleticlarissa.gr. 20 χρόνια λειτουργίας γεμάτα επιτυχίες και πρωτιές.