Βαθμολογία

Ο Δημήτρης Μιλτιάδης έχει όλα τα φόντα να προχωρήσει!

Ο Δημήτρης Μιλτιάδης αποτελεί έναν από τους πιο ταλαντούχους και φέρελπις ποδοσφαιριστές που κατέχει στο ρόστερ της η ΠΑΕ ΑΕΛ. Την σεζόν που μας πέρασε σημείωσε 11 συμμετοχές με την βυσσινί φανέλα στην ανδρική ομάδα και πήρε όπως και άλλα παιδιά από τα "σπλάχνα" της "βασίλισσας" την δική του ευκαιρία.

Πρόκειται για έναν πολύ ταλαντούχο μεσοεπιθετικό, ο οποίος δίχως υπερβολή μπορεί να αγωνιστεί και στις τρεις θέσεις πίσω από τον κεντρικό επιθετικό. Είναι ένας ποδοσφαιριστής με στοιχεία που χαίρεται να βλέπει κάθε προπονητής σε έναν ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην συγκεκριμένη θέση. Υψηλή τεχνική κατάρτιση,  επιδιώκει το να παίζει στο ένας εναντίον ενός και έχει ιδιαίτερες δυνατότητες στο να συνδυάζεται κάθετα. Αυτές οι αρετές είναι πολύ σημαντικές ιδιαιτέρως για ομάδες που έχουν την αποστολή να διασπάσουν κλειστές άμυνες και φυσικά αυτού του στυλ παιχνιδιού οι ποδοσφαιριστές ξεσηκώνουν την κερκίδα και την κάνουν να γοητεύεται.

Παρόλα αυτά, ο Δημήτρης Μιλτιάδης χαίρει βελτίωσης ώστε να εξελιχθεί σταδιακά σε βασικό "γρανάζι'" της ΑΕΛ και... γιατί όχι να προχωρήσει και παραπέρα, μην ξεχνάμε ότι είναι ένα παιδί 20 ετών (γεννημένος στο 2002). Εκτιμώ ότι αν βήμα - βήμα δυναμώσει το κορμί του και ωριμάσει την σκέψη του στην τελική του ενέργεια έχει όλα τα φόντα για να προχωρήσει. Δεν πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε πως όπου και αν βρίσκεται η ΑΕΛ, ο ίδιος όπως και όλοι οι νέοι ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές των 'βυσσινί" θα βρίσκονται στην καλοκαιρινή της προετοιμασία. Αυτή θα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να μπει στο κλίμα της ανδρικής ομάδας και να μπορέσει να ξεδιπλώσει το αστείρευτό του ταλέντο.

Γράφει ο Χρήστος Δαϊρετζής