Βαθμολογία

Τουρνουά Beach Volley στη Δημ. Πισίνα Νεάπολης

Το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας του Δήμου Λαρισαίων διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Φεστιβάλ Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης από τις 30 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου 2022. Το Φεστιβάλ θα διεξαχθεί στον Πολυχώρο Πολιτισμού του Μύλου του Παππά και θα περιλαμβάνει συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, κινηματογραφικές προβολές, ομιλίες και workshops.
Η διοργάνωση εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων του Ευρωπαϊκού Έτους Νεολαίας (#eyy2022), υλοποιείται με την υποστήριξη του Δήμου Λαρισαίων και τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Διά Βίου Μάθησης & Νεολαίας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, της Περιφέρειας Θεσσαλίας, της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης και της Unicef.
Ενόψει λοιπόν του Φεστιβάλ, το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας του Δήμου Λαρισαίων σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Αθλητισμού διοργανώνουν «Τουρνουά BeachVolley» στις 27 και 28 Ιουνίου 2022 στη Δημοτική Πισίνα Νεάπολης (Γήπεδα Beach Volley).
Το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας καλεί ομάδες της πόλης (αποτελούμενες από 3 έως 5 άτομα), όλους τους νέους ηλικίας από 15 έως 30 ετών και φυσικά όλους όσοι αισθάνονται νέοι να συμπληρώσουν την παρακάτω φόρμα και να συμμετάσχουν στο τουρνουά: https://docs.google.com/forms/d/1Ts2OW4ZQfAEelMAXEzywC4vBTGglQTfuV7JTTWkZOeg/edit?chromeless=1