Βαθμολογία

Ήρθε και τα άλλαξε όλα, μα όλα!

Όλα ξεκίνησαν από μία παρέα, εξάλλου οι παρέες γράφουν ιστορία και μία ξεχωριστή ιστορία έχει γραφτεί στην φιλόξενη Τερψιθέα.

Η ομάδα του Μαχητή μεγαλούργησε πριν αρκετά χρόνια και στη συνέχεια τα πράγματα δυσκόλεψαν αρκετά, μέχρι το σημείο να μην κατεβαίνει στα τοπικά πρωταθλήματα η ομάδα.

Μία παρέα ανθρώπων που αγαπούν τον Μαχητή μαζεύτηκαν πριν αρκετούς μήνες και προσπάθησαν να βρούνε λύσεις αν υπάρχουν και να ξαναζωντανέψουν την ομάδα του χωριού.

Κάπου εκεί εντελώς τυχαία βρέθηκε στο δρόμο τους ο γνωστός και άκρως πετυχημένος επιχειρηματίας Βαγγέλης Γκάγκος.

Ένας άνθρωπος που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις αφού μέσα από τα επαγγελματικά του έχει αφήσει τα διαπιστευτήριά του και με το παραπάνω.

Για τον ίδιο το ποδόσφαιρο είναι ένας τρόπος δημιουργικής εκτόνωσης και χαράς. Εξάλλου το ποδόσφαιρο είναι χαρά.

Ο Βαγγέλης Γκάγκος κατάφερε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να δημιουργήσει ένα σωματείο από το μηδέν κυριολεκτικά. Ήταν ο άνθρωπος που εγγυήθηκε την παρουσία του Μαχητή στα τοπικά πρωταθλήματα, ξεκινώντας από τα χαμηλά και με στόχο να φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται.

Η πρώτη ουσιαστικά χρονιά έφερε μία άνοδο, δημιούργησε μία εξαιρετική Ακαδημία που τα παιδιά χαίρονται να πηγαίνουν και παράλληλα δημιούργησε καινοτόμα πράγματα που θα ζήλευαν ακόμη και ομάδες Super League και σίγουρα δεν είμαστε υπερβολικοί…

Ο Βαγγέλης Γκάγκος ήρθε για να μείνει στο ποδόσφαιρο του νομού μας με φρέσκιες ιδέες, όνειρα και πάνω απ’ όλα αγάπη για τον αθλητισμό.

Παράγοντας που κοσμεί τα πρωταθλήματα της Ένωσής μας και είναι δεδομένο πως έχει να προσφέρει πολλά περισσότερα στη συνέχεια, αφού ακόμη είναι μόνο η αρχή…

Γράφει ο Χρήστος Γκατζούλης - ιδιοκτήτης του Athleticlarissa.gr. 20 χρόνια λειτουργίας γεμάτα επιτυχίες και πρωτιές.