Βαθμολογία

Το ποδόσφαιρο είναι στιγμές και αυτή δεν πρόκειται να ξεχαστεί!

Είναι το τελευταίο σφύριγμα του αγώνα Ύπατο – Ηρακλής Λάρισας. Το ιστορικό σωματείο της πόλης μας κατακτά την πρώτη θέση στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και τα πανηγύρια τώρα ξεκινούν!

Μία στιγμή που για όσους βρέθηκαν στο γήπεδο Θήβας θα μείνει χαραγμένη, αφού τα όσα εξελίχθηκαν ήταν μοναδικά και σίγουρα ξεχωριστά.

Ο Ηρακλής Λάρισας μετά από μία δύσκολη και άκρως απαιτητική χρονιά πετυχαίνει αυτό που οι περισσότεροι δεν πίστευαν! Όχι όμως όλοι, αφού ο πρόεδρος της ομάδας Λάμπρος Ιωακείμ, ο άκρως πετυχημένος προπονητής Χρήστος Χατζηλιάδης, οι πολύτιμοι συνεργάτες του και φυσικά οι μεγάλοι πρωταγωνιστές που ήταν οι παίκτες είχαν εντελώς διαφορετική άποψη!

Μέσα στο γήπεδο έκαναν πραγματικά κατάθεση ψυχής και αυτό που δεν μπορώ να ξεχάσω ως δημοσιογράφος που κάλυψα το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι η εικόνα του ανθρώπου που έχει «χτίσει» αυτή την ομάδα λιθαράκι – λιθαράκι.

Η εικόνα του μετά το τέλος του αγώνα ίσως να μην μπορεί να περιγραφεί σε λόγια, για όσους όμως τον ξέρουν καλά γνωρίζουν πόσο ευτυχισμένος ένιωσε και πόσο περήφανος! Παράγοντας από τους λίγους, άνθρωπος ξεχωριστός, πάνω απ’ όλα δίκαιος και σίγουρα τελειομανής.

Ο Λάμπρος Ιωακείμ αποτελεί την σύγχρονη ιστορία του Ηρακλή και το χαμόγελό του λέει πολλά…

Μπορεί η ομάδα να μην κατέκτησε μία από τις τέσσερις προνομιούχες θέσεις που οδηγούν στην παραπάνω κατηγορία, αλλά όπως φαίνεται… «έχει σημασία το ταξίδι κι όχι ο προορισμός…»!

Γράφει ο Χρήστος Γκατζούλης - ιδιοκτήτης του Athleticlarissa.gr. 20 χρόνια λειτουργίας γεμάτα επιτυχίες και πρωτιές.