Βαθμολογία

Άρης: Στη Θεσσαλονίκη ο Πίρσμαν

Λίγες ώρες έπειτα από την αναχώρηση του Κρίστιαν Γκάνεα με προορισμό την Αθήνα και τον Παναθηναϊκό, έφτασε στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη ο Μάρβιν Πίρσμαν. Ο 31χρονος Βέλγος αμυντικός, τον οποίο υποδέχθηκε ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Δημήτρης Νιαρχάκος, θα περάσει τις επόμενες ώρες από τις καθιερωμένες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και θα ανακοινωθεί από τους «κιτρινόμαυρους».

Ο Πίρσμαν αγωνιζόταν από τον Αύγουστο του 2020 με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα. Πραγματοποίησε με τον «Αγιαξ της Ηπείρου» συνολικά 62 εμφανίσεις, πετυχαίνοντας δύο γκολ και μοιράζοντας οκτώ ασίστ. Στο παρελθόν έχει περάσει και από τις Καμπούρ, Ντόρντρεχτ, Χάποελ Τελ Αβίβ και Αντβέρπ. Μάλιστα, ο διεθνής με την Κ19 του Βελγίου αριστερός μπακ ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό του στα Social Media μια φωτογραφία ντυμένος στα «κιτρινόμαυρα», προεξοφλώντας, ουσιαστικά, τη μετακίνησή του στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Με ανάλογο τρόπο, δηλαδή με ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, η ΠΑΕ Άρης ευχαρίστησε τον Γκάνεα για τη διετή προσφορά του στο σύλλογο.

zougla.gr