Βαθμολογία

Αποχωρεί ο Κρέσπο από τον ΠΑΟΚ

Ο Άνχελ Κρέσπο ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τον ΠΑΟΚ. Μετά από έξι χρόνια στον «Δικέφαλο του Βορρά» ο Ισπανός αμυντικός αποχαιρέτησε την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Στο μήνυμά του αναφέρει:

«Ήρθε η στιγμή να πω αντίο. Όχι με τον τρόπο που θα ήθελα (μέσα στον αγωνιστικό χώρο), αλλά είναι κάτι που με αγγίζει. Μετά από 6 χρόνια υπάρχουν πολλά συναισθήματα μέσα μου. Είναι δύσκολο να βρω τις κατάλληλες λέξεις οπότε θα είμαι σύντομος.

Σας ευχαριστώ.

Ήταν 6 υπέροχα χρόνια τα οποία απολαύσαμε μαζί. Νομίζω ότι ποτέ δεν θα ξεχάσω όσα ζήσαμε μαζί. Αυτά τα έξι χρόνια έγιναν συνήθεια στη ζωή μου, γιατί όπως λένε, μια φορά ΠΑΟΚ...

Ο ΠΑΟΚ έγινε το δεύτερο σπίτι μου και πάντα θα σας κουβαλάω βαθιά μέσα στην καρδιά μου, δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι όλοι μαζί μεγαλώσαμε αυτή την ομάδα και κάναμε την διαφορά.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα για αυτά τα έξι χρόνια. Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Σαββίδη για τα πάντα. Πήρα πολλά μαθήματα, αλλά το πιο σημαντικό μάθημα που πήρα ήταν τα λόγια σας:

«Στην ζωή μπορείς να χάσεις πολλά πράγματα, αγώνες, χρόνο, χρήμα αλλά ποτέ τον σεβασμό. Αν χάσεις τον σεβασμό δεν επιστρέφει ποτέ».

Από τα βάθη της καρδιάς μου θέλω να σας ευχαριστήσω, θα σας έχω για πάντα στην καρδιά μου και ποιος ξέρει;

Μπορεί στο μέλλον να συναντηθούμε ξανά...

ΠΑΟΚΑΡΑ».