Βαθμολογία

Ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με ήττα ο Ηρακλής Λάρισας

Ο Ηρακλής Λάρισας αγωνίστηκε το Σάββατο (11/6) στην Ηλιούπολη κόντρα στην τοπική ομάδα στο φινάλε του ειδικού πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα της Λάρισας ηττήθηκε με σκορ 5-2 σε ένα ματς που ο Χρήστος Χατζηλιάδης και ο Θάνος Τριανταφυλλόπουλος χρησιμοποίησαν αρκετά νέα παιδιά ακόμη και της Ακαδημίας του συλλόγου.

Η Ηλιούπολη έκανε το 1-0 με τον Μπουσάι στο 4' λεπτό. Οι γηπεδούχοι σκόραραν επίσης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ζέλο στο 13' λεπτό και με τον Μπάξτον στο 30' λεπτό, κάνοντας το 3-0.

Με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ, ο Γκίκας σκόραρε για τον Ηρακλή Λάρισας στο 45+2' λεπτό, κάνοντας το 3-1, το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Οι Λαρισαίοι μείωσαν στο 56' λεπτό με το σουτ του Παπαδόπουλου σε 3-2, βάζοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Μέσα σε έξι λεπτά (62' λεπτό), οι γηπεδούχοι ξαναπήραν διαφορά δύο τερμάτων, αφού ο Γεμιστός έκανε το ένα - δύο με τον Ταβάρες και με σουτ του, σκόραρε, κάνοντας το 4-2. Ο Ταβάρες με δική του ενέργεια ήταν αυτός οπού στο 86' λεπτό, έκανε το 5-2, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

Ηλιούπολη (Παντέλης): Μάνος, Κωστόπουλος, Μπουσάι, Πολίτης, Κρητικός, Σταύρου (83′ Γεωργιάδης), Γάγγος, Ζέλο, Ταβάρες, Γεμιστός (80′ Μαλάι), Μπάξτον (63′ Σάμιος).

Ηρακλής Λάρισας (Χατζηλιάδης – Τριανταφυλλόπουλος): Ντάτσι, Ναρίνογλου (70′ Λώττας), Γαργάλας (56′ Κουτζαηλίας), Τάρτας, Δοδοντσάκης, Μπάμης, Γκίκα, Παπαδόπουλος, Χρηστίδης (70′ Σταμάτης), Ζαφειρίου, Κακαβίτσης.

Διαιτητική τριπλέτα: Τσιμεντερίδης (Κοζάνης), Διαμαντής (Ηπείρου), Οικονόμου (Αχαΐας).