Βαθμολογία

Προετοιμασία και φιλικά για την ΠΑΕ ΑΕΛ

Όσον αφορά τώρα την προετοιμασία της ΠΑΕ ΑΕΛ για την καινούργια αγωνιστική περίοδο, αυτή θα ξεκινήσει στις 11 Ιουλίου και τις πρώτες τρεις ημέρες θα γίνουν οι απαραίτητες εργομετρικές και αιματολογικές εξετάσεις. Εν συνεχεία, μέχρι τις 22 του μηνός, η ΑΕΛ θα προπονείται καθημερινά στις γηπεδικές εγκαταστάσεις των Δένδρων και θα μεταβεί ακολούθως στο Καρπενήσι, όπου για μία ακόμα χρονιά θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας οι «βυσσινί» θα παραμείνουν μέχρι τις 13 Αυγούστου και στο διάστημα αυτό προγραμματίζεται να διεξαχθούν τέσσερα φιλικά παιχνίδια, με ομάδες που θα προετοιμάζονται εκείνο το διάστημα στη συγκεκριμένη περιοχή. Μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, θα δοθούν και άλλα φιλικά, στη Λάρισα, αλλά και εκτός έδρας.

Από κει και πέρα, ο τεχνικός Σωτήρης Αντωνίου μιλάει αυτήν την περίοδο με αναλυτή αγώνων που θα μπει στο τεχνικό τιμ, εφόσον η ομάδα παραμείνει στη Super League 2, ενώ όσον αφορά το ποιος θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του, αυτό δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη και ίσως λίγο πριν το ξεκίνημα της προετοιμασίας να βρεθεί ο κατάλληλος βοηθός που θα βρίσκεται δίπλα στον Αγιώτη προπονητή.

Πηγή: Ελευθερία
Του Χρήστου Αρχοντούλη