Βαθμολογία

Ανακοίνωσε την αποχώρηση του Μοντεστό ο Ολυμπιακός

Ο Φρανσουά Μοντεστό αποχωρεί από τον Πειραιά για τη Μόντσα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι και ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε σήμερα Παρασκευή τη λύση της συνεργασίας τους. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Φρανσουά Μοντεστό. Ο Φρανσουά Μοντεστό ήταν ο πρώτος ποδοσφαιριστής που αποκτήθηκε από τη διοίκηση του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη όταν εκείνος ανέλαβε την ηγεσία της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και από τότε μέχρι σήμερα υπήρξε ενεργό μέλος της οικογένειας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, Νικητής και Πρωταθλητής.

Ακόμα και όταν δεν βρισκόταν στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό, ο Φρανσουά έκανε ό,τι μπορούσε για να βοηθήσει τον Θρύλο και έδειξε εμπράκτως την αφοσίωσή του και την αγάπη του, ενώ κατανόησε πλήρως την κουλτούρα και το πνεύμα του Συλλόγου.

Με την εργατικότητά του και τις ικανότητές του βοήθησε τα μέγιστα στις επιτυχίες του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ σε Ελλάδα και Ευρώπη ως ποδοσφαιριστής, αλλά και ως διοικητικό στέλεχος, και μέχρι και σήμερα συμμετείχε στον σχεδιασμό της νέας σεζόν, που βρίσκεται πλέον σε φάση υλοποίησης.

Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον νέο σταθμό της καριέρας του και γνωρίζει πως η πόρτα του Συλλόγου είναι πάντα ανοιχτή για εκείνον».