Βαθμολογία

Τραγωδία σε αγώνα στην Αργεντινή

Τραγική κατάληξη είχαν επεισόδια σε αγώνα Κυπέλλου στην Αργεντινή, όπου ένας οπαδός έχασε τη ζωή του. Μια μαύρη σελίδα γράφτηκε στη σελίδα του ποδοσφαίρου της Αργεντινής, καθώς όπως αναφέρουν τοπικά δημοσιεύματα, ένας οπαδός έχασε τη ζωή του σε επεισόδια, σε αγώνα Κυπέλλου.

Η Βελέζ υποδέχτηκε την Ιντεπεντιέντε Ριβαντάβια και πριν την έναρξη του αγώνα υπήρξε ένταση κατά την είσοδο των φιλοξενούμενων οπαδών στο γήπεδο. Κάποιοι από τους φίλους της Ιντεπεντιέντε δεν είχαν εισιτήριο και προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου υπήρξαν συμπλοκές με την αστυνομία.

Ένας οπαδός που προσπάθησε να μπει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο συνεπλάκη με την αστυνομία και έχασε τη ζωή του. Παρά τις προσπάθειες που έγιναν να τον επαναφέρουν, δεν τα κατάφεραν.

Λεπτομέρειες για τον οπαδό που έχασε τη ζωή του δεν έγιναν γνωστές, ενώ κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, τραυματίστηκαν 22 αστυνομικοί.

Για την ιστορία, η Βελέζ επικράτησε δύσκολα 1-0 της Ιντεπεντιέντε Ριβαντάβια, αλλά το αγωνιστικό κομμάτι πέρασε σε δεύτερη μοίρα.

onsports.gr