Βαθμολογία

Σπανός: «Εύκολη απόφαση το να παραμείνω στον Ιωνικό»

Ο Δημήτρης Σπανός παραμένει στον πάγκο του Ιωνικού και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Ιωνικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή, Δημήτρη Σπανό, για την επόμενη σεζόν.

Ο Δημήτρης Σπανός θα βρεθεί για τρίτη διαδοχική αγωνιστική περίοδο στον πάγκο της ομάδας μας. Ήταν ο άνθρωπος που ανέλαβε τον Ιωνικό τον Ιούλιο του 2020, καταφέρνοντας στην παρθενική του χρονιά να ανεβάσει την ομάδα ξανά στην πρώτη κατηγορία.

Η περσινή σεζόν στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, αφού ο προπονητής μας κατάφερε να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο, που κοίταζε κάθε αντίπαλο στα μάτια και έπαιρνε αποτελέσματα σε κάθε έδρα. Ο Ιωνικός υπό τις οδηγίες του έφτασε να τερματίσει στην 7η θέση της Super League Interwetten, παρέμεινε αήττητος στη διαδικασία των playouts και έσπασε το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Πλέον, ο Δημήτρης Σπανός βάζει πλώρη για να γίνει ο μακροβιότερος προπονητής του Ιωνικού. Βρίσκεται από το καλοκαίρι του 2020 στην ομάδα μας, μετρώντας 708 σερί ημέρες στον πάγκο της και 63 παιχνίδια. Κυνηγάει τον Όλεγκ Μπλαχίν ο οποίος στην πρώτη του θητεία στη Νίκαια παρέμεινε για 805 ημέρες (5/15/94-17/02/97) και για 82 αγώνες.

Η οικογένεια του Ιωνικού εύχεται καλή τύχη στον Δημήτρη Σπανό για την τρίτη στη σειρά χρονιά του στο τιμόνι της ομάδας».

"Θέλω να συνεχίσω το έργο μου"

Ο Δημήτρης Σπανός τόνισε πως δέχτηκε την πρόταση του Ιωνικού για ανανέωση σε ένα λεπτό. Εύκολη ήταν η απόφαση για τον Δημήτρη Σπανό να συνεχίσει να προπονεί τον Ιωνικό, καθώς τα τελευταία δύο χρόνια η ομάδα έχει δημιουργήσει κάτι καλό. Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στην έμπρακτη στήριξη της διοίκησης Τσιριγώτη και δεσμεύτηκε για συνέχιση της σκληρής δουλειάς.

Ο Δημήτρης Σπανός μίλησε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ιωνικός μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα, λέγοντας: «Ήταν μια εύκολη απόφαση για εμένα το να παραμείνω στον Ιωνικό, δεν μου πήρε περισσότερο από ένα λεπτό για να αποδεχτώ την πρόταση της διοίκησης.

Οι δύο περασμένες σεζόν κύλησαν υπέροχα για την ομάδα. Αρχικά κερδίσαμε την άνοδο και την επιστροφή μας στην πρώτη κατηγορία και πέρυσι τα πήγαμε πολύ καλά, φτάνοντας να τερματίσουμε και αρκετά ψηλά στη βαθμολογία, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο.

Θέλω να συνεχίσω το έργο που έχουμε δημιουργήσει αυτά τα δύο χρόνια, να πατήσουμε πάνω σε αυτό και να γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι. Αυτό θα γίνει μέσα από τη σκληρή δουλειά όλων, κάνοντας διαρκώς βήματα προόδου.

Η οικογένεια Τσιριγώτη μας προσφέρει τα πάντα και είναι συνεχώς δίπλα μας, κάνοντας το καλύτερο για την ομάδα. Τους ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου και θέλω αυτό να τους το ανταποδίδω. Τους ευχαριστώ για όσα κάνουν για την ομάδα, ώστε να μην της λείψει τίποτα!

Θέλω να πω και ένα ευχαριστώ στον κόσμο για τη στήριξη που δείχνει στην ομάδα και πιστεύω πως τη νέα σεζόν θα είναι ακόμη πιο γεμάτο το γήπεδο. Ραντεβού στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος!».