Βαθμολογία

Ανακοίνωση Ηρακλή Λάρισας (VIDEO)

Ο Ηρακλής Λάρισας συγχαίρει την Κ15 της ΑΕΛ, για την κατάκτηση της 1ης θέσης σ’ έναν καταπληκτικό τελικό με αντίπαλο την Κ15 του Ηρακλή Λάρισας.

Ο Ηρακλής γνωρίζει πολύ καλά, ότι το να διαμαρτύρεσαι για τη διαιτησία μετά τη λήξη ενός αγώνα, δεν σου προσφέρει στην πραγματικότητα τίποτα, γι’ αυτό και αποφύγαμε να σχολιάσουμε την απαράδεκτη διαιτησία 6 διαιτητών, προεξάρχοντος του Κου Κουκούλη στον τελικό κυπέλου της ΕΠΣΛ μεταξύ ΗΡΑΚΛΗ ΛΑΡΙΣΑΣ και ΠΟΕ.

Σήμερα όμως, ο διαιτητής κος Νίτσας και ο 1ος επόπτης κος Κοντογιώργος ‘’ασέλγησαν’’ πάνω σε ψυχές 15χρονων ποδοσφαιριστών του Ηρακλή, οι οποίοι ένιωσαν στο πετσί τους την αδικία του ποδοσφαίρου από ένα κατά τα άλλα αξιολογημένο διαιτητή Γ’ Εθνικής. Το κόμπλεξ του συγκεκριμένου διαιτητή κατά του Ηρακλή πηγάζει από πολλές αιτίες του παρελθόντος, αλλά πιστεύαμε μέχρι την τελευταία στιγμή ότι αυτό το κόμπλεξ του δεν θα το βγάλει σε παιδικό πρωτάθλημα.

Παρουσιάζουμε τις 2 φάσεις του αγώνα που αδικήθηκε κατάφορα ο Ηρακλής.

Στην 1η φάση και ενώ ο αμυντικός της ΑΕΛ πατάει εμφανέστατα το αριστερό πόδι του Νταφόπουλου του Ηρακλή, αντί να δώσει το προφανές πέναλτι, ο Νίτσας εφευρίσκει θέατρο και κίτρινη κάρτα. Αποκορύφωμα ήταν ότι όταν διαμαρτυρήθηκε ο Νταφόπουλος για την απόφασή του, ο Νίτσας του είπε ‘’δεν σε γουστάρω εσένα’’… ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ κε Νίτσα.

Στη 2η φάση, η μπάλα φεύγει από τα χέρια του τερματοφύλακα της ΑΕΛ και περνάει εμφανώς την γραμμή του τέρματος, αφού την στιγμή που ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ διώχνει την μπάλα τα πόδια του πατάνε πάνω στην γραμμή και αυτός κάνει βουτιά προς τα μέσα.

Κε Νίτσα όταν σου διαμαρτυρήθηκα στο τέλος του παιχνιδιού και σου είπα θα δεις στο βίντεο ότι δεν κάνει θέατρο, μου απάντησες: ‘’Και αν κάνεις λάθος εσύ και κάνει θέατρο, τι θα πεις;’’ Σου απάντησα ότι θα ζητήσω δημόσια συγγνώμη.

Περιμένω λοιπόν, αν τηρείς το λόγο σου, τη δημόσια συγγνώμη σου, όχι για μένα αλλά για την ηθική ικανοποίηση των παιδιών.

Επειδή όμως δεν θα το κάνεις, γιατί δεν σ’ αφήνει ο υπέρμετρος εγωισμός σου, καλώ την Επιτροπή Διαιτησίας να πράξει τα δέοντα και εννοείται ότι είσαι ανεπιθύμητος να σφυρίξεις άλλη αναμέτρηση του Ηρακλή Λάρισας.

Υ.Γ.1 Συγνώμη από τα παιδιά της ακαδημίας γιατί δεν τα προστάτευσα, όπως θα έπρεπε, αλλά δεν πίστευα ότι θα δω τέτοια πράγματα.

Υ.Γ.2 Συγχαρητήρια στο 2ο επόπτη Κο Ρουπέλα, για τις υποδείξεις του.

Λάμπρος Ιωακείμ

Πρόεδρος Δ.Σ.

">http://