Βαθμολογία

Σοκ με Σωκράτη Ευαγγέλου στη Γερμανία

Σάλος δημιουργήθηκε στη Γερμανία και συγκεκριμένα στη Βαυαρία σε αγώνα ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου όταν ο Λαρισαίος ποδοσφαιριστής Σωκράτης Ευαγγέλου (γνωστός από τη θητεία του σε ΑΕΛ, Φιλοκτήτη Μελιβοίας, Εργοτέλη, Τύρναβο, Ηρόδοτο, Χανιά, Καραϊσκάκη), που αγωνίζεται στη FC Hellas München κατέρρευσε στο γήπεδο κατά τη διάρκεια του τελικού για το πρωτάθλημα της περιφέρειας με αντίπαλο τη FC Wacker Munich. Ο Λαρισαίος επιθετικός κατέρρευσε στη μέση του γηπέδου, αδυνατώντας να επανέλθει, με αποτέλεσμα να κληθεί εσπευσμένα ο γιατρός εκτάκτων αναγκών και στη συνέχεια να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Ευτυχώς ο Σωκράτης Ευαγγέλου ξαναβρήκε τις αισθήσεις του και η κατάστασή του είναι σταθερή, ωστόσο αναμένεται η επίσημη ιατρική ανακοίνωση για την υγεία του.

Μνήμες από το συμβάν του Δανού Κρίστιαν Έρικσεν ζωντάνεψαν στο Μόναχο, με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να είναι συγκλονισμένοι. Το σοκ ήταν ακόμα μεγαλύτερο όταν η διοργανώτρια αρχή δεν επέτρεψε την οριστική διακοπή του αγώνα, κάτι που έγινε στη συνέχεια λόγω έντονων καιρικών φαινομένων.

Οι παίκτες της FC Hellas München, αλλά και τις αντίπαλης ομάδας δεν ήθελαν να συνεχίσουν το παιχνίδι, καθώς εκείνο που τους ένοιαζε ήταν η κατάσταση της υγείας του Λαρισαίου επιθετικού. Παρ’ όλα αυτά αναγκάστηκαν να συνεχίσουν, με τους υπεύθυνους των δύο ομάδων να ασκούν έντονη κριτική στη διοργανώτρια αρχή, τονίζοντας ότι εκείνο που προέχει είναι η ανθρώπινη υγεία και μετά το παιχνίδι. Πάντως το θέμα αναμένεται να πάρει μεγάλες διαστάσεις στη Γερμανία, καθώς υπάρχει μεγάλη δυσαρέσκεια και έντονη επικριτικότητα προς την ποδοσφαιρική αρχή της Βαυαρίας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Σωκράτης Ευαγγέλου βρίσκεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο και υποβάλλεται στις προβλεπόμενες εξετάσεις. Άνθρωποι της ομάδας στην οποία αγωνίζεται ανέφεραν ότι κατά το παρελθόν ο Λαρισαίος επιθετικός έχει αντιμετωπίσει προβλήματα με την πίεσή του.

Πηγή: Ελευθερία