Βαθμολογία

Γ’ Εθνική: Ένα βήμα πριν τη διάλυση

Ο χρόνος τρέχει και λύση στο διοικητικό κενό που άφησε ο Βαγγέλης Φουστέρης στον Α.Σ. Σαντορίνης δεν φαίνεται να μπορεί να καλυφθεί…

Με τα χρονικά περιθώρια να στενεύουν πλέον επικίνδυνα δύο άνθρωποι που αγαπούν πολύ την ομάδα κάνουν την ύστατη προσπάθεια μήπως και βρεθεί κάποια λύση.

Ο Κώστας Ρούσσος και ο Χάρης Σαρρής έχουν αναλώσει άπειρο χρόνο και κόπο στην προσπάθεια να συγκροτηθεί ένα διοικητικό σχήμα που θα κρατήσει την ομάδα στην Γ΄ Εθνική, χωρίς δυστυχώς κάποιο αποτέλεσμα.

Πλέον θα κάνουν μια τελευταία προσπάθεια ώστε να υπάρξει κάποια επιχειρηματική συνεργασία, ώστε να μπορέσει να αγωνιστεί κανονικά η ομάδα. Αν μέσα στο επόμενο 10ήμερο δεν ευοδωθούν οι προσπάθειες τους, τότε μοιραία θα συγκληθεί Γενική Συνέλευση, όπου και θα κριθεί το μέλλον της ομάδας.

Μιας ομάδας που ξεκίνησε με μεγάλα όνειρα το 2020, κατάφερε με επιτυχία να αγωνιστεί σε επαγγελματικό επίπεδο (Football League), παρά τα σοβαρά προβλήματα που υπήρξαν με αφετηρία το γηπεδικό που βέβαια έπαιξαν το ρόλο τους μιας και τα έξοδα ήταν πολύ περισσότερα από τα προβλεπόμενα.

Έτσι πέρυσι η ομάδα επανήλθε στην Γ΄ Εθνική και πλέον είναι ένα βήμα πριν την διάλυση… Αν συμβεί αυτό θα αποτελέσει ένα τεράστιο πισωγύρισμα για το ποδόσφαιρο της Σαντορίνης που θα μείνει μετά από πολλά χρόνια χωρίς ομάδα σε Εθνική κατηγορία.

Και αναφερόμαστε για πισωγύρισμα γιατί αν δεν υπάρξει τώρα λύση που απλά πρέπει να διατηρηθεί η ομάδα στην κατηγορία, πόσο εύκολα θα βρεθεί μελλοντικά που θα πρέπει να γίνει μια πολύ μεγαλύτερη για να καταφέρει η ομάδα να εξασφαλίσει την επάνοδο της σε αυτή.

Χρόνος υπάρχει ακόμα αλλά και πίστη πως κάποιος κάνει την αρχή θα βρει και βοήθεια.

Αφού αυτό που φοβίζει είναι – όπως έγινε και με τον Βαγγέλη Φουστέρη – δηλαδή να μπει μπροστά και στο τέλος να μείνει μόνος να τραβάει το «κάρο»…

Πηγή: santorinisport