Βαθμολογία

Καφανέλης: «Το μέλλον μας ανήκει»

Ο πρόεδρος του Δωτιέα Αγιάς κ. Κυριάκος Καφανέλης με δήλωσή του αναφέρθηκε στη φετινή άκρως πετυχημένη χρονιά, ενώ αναφέρθηκε και στην επόμενη ημέρα του σωματείου. Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Μετά από ένα όμορφο ταξίδι φτάσαμεστην Ιθάκη μας.. Ο στόχος επιτεύχθει και ο Δωτιέας επέστρεψε στη Γ' Εθνική.. Μια προσπάθεια που ξεκίνησε εδώ και τρία χρόνια, με πολλές δυσκολίες, στο τέλος ευδοκίμησε!! Ανδρική ομάδα, Ακαδημίες, αθλητικές υποδομές μπήκαν σε πρώτο πλάνο και το αποτέλεσμα μας ΔΙΚΑΙΩΣΕ!! Συγχαρητήριααξίζουν στους παίκτες, στους προπονητές, στο φροντιστή και στα άτομα της Διοίκησης που στάθηκαν δίπλα μου.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλαθλο κόσμο της Αγιάς που μας συνόδευσε όλη την χρονιά, στο Δήμαρχο Αγιάς και τους Αντιδημάρχους, στους προέδρους τοπικών κοινοτήτων για την άψογη συνεργασία, στους χορηγούς μας που σε δύσκολες οικονομικές συγκυρίες ήταν δίπλα μας και τέλος τον Πρόεδρο της ΕΠΣΛ κ. Μπουχλαριώτη για όλη την στήριξη του.

Σε έναν από τους ομορφότερους Δήμους της Ελλάδας με το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου και το πράσινο του Κισσάβου, αξίζει να εκπροσωπείται από μια ομάδα σαν τον Δωτιέα!

Το μέλλον μας ανήκει, ωστόσο θα είναι και απαιτητικό, σ αυτή τη προσπάθεια πρέπει να γίνει σύμπραξη δυνάμεων ώστε να συνεχιστεί η σταθερή πορεία της ομάδας!!

Αποδείξαμε σε πείσμα των καιρών ότι όλα είναι εφικτά, και όταν θέλουμε, μπορούμε! Είναι υποχρέωση όλων μας να στηρίξουμε το επόμενο βήμα!

Ο Πρόεδρος του Δωτιέα

Καφανέλης Κυριάκος