Βαθμολογία

«Κατά 90% η Καβάλα θα είναι στην Super League 2»

Για το «σήμερα» αλλά και το «αύριο» της Καβάλας μίλησε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο ισχυρός άνδρας της Καβάλας Άλεξ Χαντιτάγκι

Ο Άλεξ Χαντιτάγκι εμφανίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος σχετικά τις πιθανότητες των αργοναυτών να αγωνιστούν και του χρόνου στη Super League 2. «Κατά 90%θα είμαστε στη SL2», τόνισε χαρακτηριστικά. Αποκάλυψε πως σε περίπτωση που αυτό πραγματοποιηθεί, ο ΑΟΚ θα αγωνιστεί στη δεύτερη επαγγελματική κατηγορία με ρόστερ που θα κάνει τη διαφορά και με στόχο να πρωταγωνιστήσει.

Τόνισε επίσης πως είναι διατεθειμένος να διαθέσει 500.000-600.000€ αν τελικά ο ΑΟΚ αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική. Αναφέρθηκε εκ νέου στις μεγάλες δυσκολίες που συνάντησε όταν ήρθε για πρώτη φορά στην Καβάλα, ενώ αποκάλυψε πως μέχρι και σήμερα δεν του έχουν μεταβιβαστεί οι μετοχές της ΠΑΕ.

Όπως εξήγησε, ο ΑΟΚ είναι μια από τις λίγες ομάδες της χώρας που πλήρωσαν έγκαιρα όλους τους ποδοσφαιριστές και πως δεν υπάρχει καμία ανοιχτή οικονομική εκκρεμότητα από την πλευρά της Καβαλιώτικης ομάδας. «Θέλω να μείνω εδώ, να παλέψω για την ομάδα και την πόλη. Ο ΑΟΚ είναι η πρώτη μου αγάπη και δεν την αλλάζω», είπε. Επίσης, αποκάλυψε πως στο παρελθόν του προτάθηκε να αγοράσει ομάδες τόσο της Super League, όσο και της Super League 2, ωστόσο ο ίδιος μένει πιστός στην Καβάλα και στον ΑΟΚ.

Πηγή: Proininews