Βαθμολογία

Κούγιας: «Δεν θέλω τα έσοδα της ΑΕΛ»

Η ΑΕΛ βρίσκεται μέχρι τις 28 Ιουλίου σε καθεστώς πώλησης, σύμφωνα με τον μεγαλομέτοχο Αλέξη Κούγια, και η τιμή που όρισε είναι τα 2,1 εκατομμύρια ευρώ σε τρία χρόνια, αλλά και οι πληρωμές χρεών σε Εφορία (ρυθμισμένα σε δέκα χρόνια) και παικτών.

Το σύνολο των υποχρεώσεων αυτών ανέρχεται σε 4,5 εκατομμύρια ευρώ. Μιλώντας στην «Ε», διευκρίνισε ότι τα έσοδα που περιμένει η ομάδα θα πάνε στον υποψήφιο αγοραστή, κάτι που σημαίνει ότι το ποσό μειώνεται στα 3,2 εκατομμύρια ευρώ.

Υπενθυμίζουμε τι είπε για τα έσοδα: «Έχουμε να παίρνουμε 700.000 από τον Ολυμπιακό για τη μεταγραφή του Πινακά. Η μεταγραφή του Πινακά στον Ολυμπιακό έφτασε το ένα εκατομμύριο ευρώ, γιατί για να παίρναμε 1,5 εκατομμύριο ευρώ θα έπρεπε να είχε πιάσει στόχους. Αν είχε απλά συμμετοχές ενός λεπτού ή συμμετοχή στην αποστολή του Ολυμπιακού. 60.000 ευρώ μπήκαν σήμερα. Τα χρήματα αυτά θα έπρεπε να τα είχαμε πάρει, έχουμε και συμφωνία να τα πάρουμε τη νέα χρονιά. 125.000 ευρώ έχουμε να πάρουμε από την τηλεόραση. Λόγω της δεύτερης θέσης παίρνουμε 100.000 ευρώ.

Υποτίθεται ότι θα πάρουμε 200.000 ευρώ από το στοίχημα. Δεν έχουμε εισπράξει 200.000 ευρώ από τους χορηγούς στη φανέλα, έχουμε να πάρουμε 50.000 ευρώ από τον Χουσίνο, αυτά είναι τα προσδοκώμενα έσοδα».

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Πάντως, παρά το γεγονός ότι η ομάδα είναι σε καθεστώς πώλησης, αυτήν τη στιγμή γίνονται κινήσεις για το αγωνιστικό τμήμα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει βολιδοσκόπηση για ένα μέλος που θα στελεχώσει το τεχνικό επιτελείο και προέρχεται από ομάδα Super League 1, αλλά ακόμη δεν έχουν ολοκληρωθεί οι συζητήσεις. Ο τεχνικός της ομάδας Σωτήρης Αντωνίου ετοιμάζει τα πλάνα του για την προετοιμασία, ενώ υπενθυμίζουμε ότι η πρώτη συγκέντρωση θα γίνει στις 11 Ιουλίου.

Του Σωτ. Κέλλα
Πηγή: Ελευθερία