Βαθμολογία

Έβαλε το δικό του «λιθαράκι» και συνεχίζει!

Ο Αποστολής Κατσιάνος αποτελεί τον άμεσο συνεργάτη του Αποστολή Ευαγγέλου. Τα τελευταία δυο χρόνια εργάζεται με ιδιαίτερο ζήλο στις ομάδες νέων της ΑΕΛ και η δουλειά του είναι ιδιαίτερα κομβική για τις επιτυχίες των τμημάτων υποδομής του συλλόγου.

Γράφει ο Χρήστος Δαϊρετζής

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η πρόκριση της Κ20 της ΑΕΛ στο φάιναλ φορ του πρωταθλήματος της Superleague 2, στην οποία έχει μεγάλη συνεισφορά.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο με τεχνογνωσία γύρω από το ποδόσφαιρο και νέες ιδέες γύρω από αυτό, παίζοντας παράλληλα ποδόσφαιρο κάτι το οποίο ο ίδιος λατρεύει.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι ένας νέος άνθρωπος, από αυτούς οι οποίοι αγαπούν να δουλεύουν με νεαρά παιδιά και να τα εξελίσσουν.

Ο Αποστολής Ευαγγέλου έχει στο πλάι του τον Αποστολή Κατσιάνο που είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Τρικάλων με ειδικότητα το ποδόσφαιρο. Παράλληλα, αυτή την περίοδο πραγματοποιεί το μεταπτυχιακό του, γεγονός το οποίο δείχνει την διάθεσή του να εξελιχθεί και να γίνει καλύτερος. Αξίζουν Πολλά συγχαρητήρια αφού έβαλε και αυτός κάτι παραπάνω από το δικό του "λιθαράκι" στην φετινή Κ20 της ΑΕΛ.