Βαθμολογία

«Κάποιοι στην ΕΠΟ δεν θέλουν την Ηλιούπολη»

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση της Ηλιούπολης εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια της για το παιχνίδι με τον Μακεδονικό, ενώ παραθέτει και video με φάση για την οποία διαμαρτύρεται για την απόφαση που πάρθηκε από τον βοηθό της αναμέτρησης. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η διοίκηση του Γ.Σ Ηλιούπολης εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια της για τη διαιτησία στο παιχνίδι με τον Μακεδονικό, όπου σημειώθηκε ξεκάθαρα αλλοίωση αποτελέσματος.

Ο διαιτητής κ. Tακίδης, σε «αγαστή συνεργασία» με τον βοηθό του κ. Αναστασιάδη, επέλεξαν να είναι εκείνοι οι αρνητικοί πρωταγωνιστές του παιχνιδιού, υποδεικνύοντας ανύπαρκτο offside του Γιώργου Γεμιστού στο 7ο λεπτό, μετά από πάσα του Μπουσάι, με τον επιθετικό της Ηλιούπολης να βγαίνει τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα. Το βίντεο εκθέτει το διαιτητικό τρίο και την ΕΠΟ η οποία συνεχίζει να συνεργάζεται μαζί τους.

">http://

Η Ηλιούπολη, καθόλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου δεν έχει μπει στη διαδικασία να σχολιάσει ποτέ αποφάσεις της διαιτησίας, επικεντρώνοντας τις προσπάθειες της στον αγωνιστικό χώρο. Ωστόσο, η σημερινή απόφαση του διαιτητή αποτελεί τον ορισμό της αλλοίωσης αποτελέσματος, καθώς αποφάσισε να μην επιτρέψει στην Ηλιούπολη να «τελειώσει» το ματς κάνοντας το 0-2 στο πιο καθοριστικό σημείο του παιχνιδιού, με την ευθύνη να βαραίνει προσωπικά τον ίδιο καθώς και τον κύριο Κλάντεμπεργκ, ο οποίος έχει την ευθύνη των ορισμών των διαιτητών. Ας δουν στην ΕΠΟ ολόκληρο το παιχνίδι ξανά, ώστε να διαπιστώσουν την τραγική διαιτησία καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, η οποία στέρησε ένα υπερπολύτιμο τρίποντο από μια πρωταθλήτρια ομάδα.

Είναι ξεκάθαρο πως κάποιοι στην ΕΠΟ δεν θέλουν την Ηλιούπολη στις μεγάλες κατηγορίες και αυτό αποδείχτηκε τόσο τώρα, όσο και στον αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα, όπου δεν καταλογίστηκε πεντακάθαρο πέναλτι.