Βαθμολογία

Οι οπαδοί της Προοδευτικής αποθέωσαν τον μεγάλο Πέτρο Καραναστάση (PICS)

Οι στιγμές ήταν συγκινητικές για τον προπονητή τερματοφυλάκων του Ηρακλή Λάρισας, τον μεγάλο Πέτρο Καραναστάση, αφού γύρισε σε γνώριμα λημέρια το Σάββατο (28/5), στην ομάδα της Προοδευτικής και τον Κορυδαλλό με αφορμή το παιχνίδι μπαράζ που έδωσαν οι δύο ομάδες για άνοδο στη Super League 2.

Να θυμίσουμε πως από το 1996 ο «Ντάγκο» αγωνίστηκε με τα χρώματα της Προοδευτικής και έπαιξε 9 συνεχόμενα χρόνια στην Β' και Α' Εθνική. Ήταν «σημαία» της ομάδας, διακρίθηκε, αποτελώντας τον βασικό τερματοφύλακα και ένα άτομο που αγαπήθηκε πολύ όλα αυτά τα χρόνια.

Μάλιστα στην διάρκεια του αγώνα της Προοδευτικής με τον Ηρακλή Λάρισας και συγκεκριμένα στο δεύτερο ημίχρονο, ακούστηκε αρκετές φορές ρυθμικά το όνομα του Πέτρου Καραναστάση από τους οργανωμένους φιλάθλους της Προοδευτικής!

Σημαντική στιγμή για τον Πετράν, που άφησε το στίγμα του και πραγματικά συνέδεσε το όνομά του με την ιστορία της ομάδας του Κορυδαλλού.

Η αναγνώριση στο πρόσωπό του μεγάλη ιστορία και σίγουρα είχε την ευκαιρία να συναντήσει πολλά και αγαπημένα πρόσωπα από το παρελθόν που μόνο με καλά λόγια μιλούσαν για τον προπονητή τερματοφυλάκων του Ηρακλή!