Βαθμολογία

Δικαιολογημένη η αγανάκτηση από τον Ηρακλή Λάρισας!!!

Τα παράπονα δεν έχουν τέλος από τους ανθρώπους του Ηρακλή Λάρισας για την διαιτησία του αγώνα κόντρα στην Προοδευτική!

Τρανταχτές οι φάσεις που έφεραν την οργή του προέδρου του Ηρακλή Λάρισας κ. Λάμπρου Ιωακείμ που έχει κάνει τα πάντα για να φτάσει η ομάδα του ως εδώ και έχει παλέψει κόντρα σε όλους και όλα.

Χαρακτηριστικά τα όσα αναφέρει η ομάδα του Ηρακλή μέσα από την ανακοίνωση που εξέδωσε. Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

ΜΑΣ «ΚΑΘΑΡΙΣΕ»…ΣΑΝ ΑΒΓΟ!

Ο Ηρακλής Λάρισας από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου 2021-22 μέχρι και σήμερα δεν έχει ασχοληθεί με τη διαιτησία παρότι υπήρξαν πολλές περιπτώσεις που αδικήθηκε κατάφορα. Αντιθέτως υπήρξαν περιπτώσεις, που επιβραβεύσαμε σωστές διαιτησίες δημόσια με ανακοινώσεις μας.

Σήμερα όμως, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να καταγγείλουμε τη διαιτησία του κου Ματσούκα Μιχάλη, ο οποίος μαζί με τον πρώτο βοηθό κο Καλαμπόκη Κωνσταντίνο, κατάφεραν αντί για 0-1 υπέρ του Ηρακλή να είναι 1-0 υπέρ της Προοδευτικής, σφυρίζοντας ανύπαρκτο οφσάιντ στο γκολ του Ηρακλή και δίνοντας ανύπαρκτο φάουλ υπέρ της Προοδευτικής, ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ. Καθόλη τη διάρκεια του ματς ο κος Ματσούκας επέτρεψε σκληρά μαρκάρισματα των παικτών της Προοδευτικής (με αποτέλεσμα 3 παίκτες του Ηρακλή Λάρισας να αποχωρήσουν τραυματίες), σβήνοντας έτσι όποιες ελπίδες υπήρχαν για την ανατροπή του σκορ.

Με όλα αυτά ο Ηρακλής Λάρισας δεν κρύβει κάτω από το χαλί την άσχημη εικόνα της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν μπορεί σε ένα τέτοιο ειδικό πρωτάθλημα μπαράζ, να μην διεξάγονται οι αγώνες επί ίσοις όροις και ισονομία από τους διαιτητές. 

Καλούμε την ΚΕΔ να μην πετάξει την ανακοίνωσή μας στο καλάθι των αχρήστων και ελπίζουμε ότι, οι επόμενες διαιτησίες θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. Εμείς, από την πλευρά μας, μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του ειδικού πρωταθλήματος θα δώσουμε ό,τι μπορούμε για να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται.

Με εκτίμηση, για τον Ηρακλή Λάρισας,

Λάμπρος Ιωακείμ

Πρόεδρος Δ.Σ.