Βαθμολογία

Ο Γκοτζαμανίδης ενισχύει την Κ20

Το ήθος του νεαρού Νίκου Γκοτζαμανίδη, σε συνδυασμό με την αγάπη του για το ποδόσφαιρο, τον κάνουν μοναδικό … Ο Κατερινιώτης παίκτης χθες προέβη σε μία κίνηση-έκπληξη, καθώς πήγε στα αποδυτήρια της ομάδας Κ20 της ΑΕΛ, που ως γνωστόν παίκτες της δέχτηκαν επίθεση στον τελευταίο αγώνα με την Ξάνθη (1-1) με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ο Αντωνόπουλος και ο Αγγελούλης.
Ο Γκοτζαμανίδης έθεσε εαυτόν στη διάθεση της ομάδας και είπε ότι θέλει να αγωνιστεί στον επαναληπτικό αγώνα με την Ξάνθη, όπου θα κριθεί η πρόκριση στο φάιναλ φορ της διοργάνωσης.
Συγκεκριμένα, μιλώντας στους νέους του συμπαίκτες, είπε: «Αφήστε στην άκρη την άσχημη εμπειρία της Ξάνθης, είναι καλό να προετοιμαστούμε για τη συμμετοχή στο φάιναλ φορ που θα είναι μια μοναδική εμπειρία. Είναι χαρά μου να είμαι μαζί σας και να αγωνιστούμε όλοι στην ίδια ομάδα.
Είμαστε συνομίληκοι, μιλάμε την ίδια γλώσσα και κάθε επιτυχία ομάδας της ΑΕΛ αντιπροσωπεύει όλη την οικογένεια. Εμείς δεν, πρέπει να πάμε να παίξουμε πυγμαχία με τους παίκτες της Ξάνθης την Κυριακή, αλλά να τους κερδίσουμε καθαρά και δίκαια και να δείξουμε πώς παίζεται το ποδόσφαιρο.
Εγώ θεωρώ το ποδόσφαιρο καψούρα γι’ αυτό, αντί να πάω διακοπές, θέλω να βοηθήσω την ομάδα Κ20 για να μπορέσουμε να κάνουμε ακόμα πιο σπουδαία πράγματα.
Χαίρομαι που ήρθα στην ομάδα και θα είμαστε όλοι μαζί για να πετύχουμε τον στόχο μας».
Στην ομάδα θα είναι ακόμα ο Μιλτιάδης και ο Τσουμάνης που θα αγωνιστούν την Κυριακή στην Ξάνθη με στόχο η ΑΕΛ να πάρει την πρόκριση στο φάιναλ φορ.

Του Σωτ. Κέλλα
Πηγή: Ελευθερία