Βαθμολογία

7ο ΕΠΑΛ Λάρισας: Νικητές στην καρδιά μας! (PICS)

Μια άτυχη στιγμή λίγο πριν το φινάλε (88ο λεπτό) αποδείχτηκε μοιραία για το 7ο ΕΠΑΛ Λάρισας το οποίο ηττήθηκε με 1-0 από το 8ο ΓΕΛ Θεσσαλονίκης στον μεγάλο τελικό του Πανελληνίου Σχολικού Πρωταθλήματος Λυκείων στο ποδόσφαιρο αγοριών που διεξήχθη στην Αθήνα (γηπ. Ν. Ιωνίας) πριν από λίγες ημέρες.

Η φετινή παρουσία της λαρισινής ομάδας ολοκληρώθηκε με θετικό πρόσημο αφού η δεύτερη θέση είναι μία άκρως τιμητική θέση, η οποία παράλληλα πριμοδοτεί τους μαθητές της ομάδας.

Σε κάθε περίπτωση για όλους τους Λαρισαίους το 7ο ΕΠΑΛ κέρδισε δίκαια το χειροκρότημα και είναι νικητές στην καρδιά μας!

Με αφορμή αυτή τη μεγάλη επιτυχία, ο γνωστός επιχειρηματίας και πρόεδρος του Ηρακλή Λάρισας Λάμπρος Ιωακείμ παρέθεσε γεύμα σε όλη την ομάδα στο γνωστό κατάστημα «Παραδοσιακό Σουβλατζίδικο-Νεάπολης» το βράδυ της Τρίτης (24/5).

Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του στους παίκτες. Τους έδωσε πολλά συγχαρητήρια γι’ αυτή τους τη μεγάλη επιτυχία και τους ευχήθηκε στο μέλλον να φτάσουν ακόμη ψηλότερα. Έδωσε τα εύσημα στον προπονητή της ομάδας Γιώργο Καμάκα μιλώντας με κολακευτικά σχόλια, ενώ τους είπε να συνεχίσουν να είναι κοντά και στον αθλητισμό αλλά και στα μαθήματα.

Η βραδιά ήταν υπέροχη και το κλίμα εξαιρετικό. Στην συγκέντρωση ήταν και ο διευθυντής του σχολείου Βάϊος Παπαγιάννης αλλά και η πρώην διευθύντρια και τωρινή προϊσταμένη εκπαιδευτικών θεμάτων Βασιλική Ψαριανού. Τέλος στο τραπέζι ήταν και εκπαιδευτικοί του σχολείου.