Βαθμολογία

Στον τελικό ο Ηρακλής Λάρισας

Ένα δυνατό παιχνίδι διεξήχθη την Τρίτη (24/5) στο γήπεδο Κοιλάδας ανάμεσα στον Ηρακλή Λάρισας και την Αστραπή Νέας Πολιτείας για το πρωτάθλημα της Κ15.

Οι γηπεδούχοι επικράτησαν με σκορ 2-0 και πέρασαν στον μεγάλο τελικό όπου και θα αντιμετωπίσουν την ΑΕΛ. Και οι δύο ομάδες μόχθησαν στον αγωνιστικό χώρο για το καλύτερο δυνατό σε ένα ματς που είχε ενδιαφέρον και καλό ρυθμό παρά τις υψηλές θερμοκρασίες…

Στο αγωνιστικό μέρος στο πρώτο κιόλας λεπτό ο Δημήτρης Καμέας με υπέροχη προσωπική ενέργεια και σουτ στο «γάμα» έκανε το 1-0.

Η Αστραπή Νέας Πολιτείας είχε καλές στιγμές με τον Πάτσιο και τον Μπρισίμη όμως και οι δύο είδαν τη μπάλα να σταματάει στο δοκάρι.

Στο 50’ ο Κώστας Κουτζαηλίας με αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ έκανε το 2-0. Οι νικητές έχασαν ευκαιρίες στην επανάληψη με τους Μεσσή (2), Καμέα και Στεργιούλη Φ.

Ηρακλής Λάρισας (Θάνος Τριανταφυλλόπουλος): Στεργιούλης Ι., Ράπτης, Αναγνώστου, Δάσκαλος, Παπαγεωργίου, Πατσιατζής, Κουτζαηλίας, Κουφοζήσης, Μεσσής, Καμέας, Στεργιούλης Φ.

Έπαιξαν και οι: Μέτσιος, Παπαδήμας.

Αστραπή Νέας Πολιτείας (Λάμπρος Βλάχος): Τσιάρας, Μπουρντένας, Καραμάνης, Παπαδάκος, Δημοβέλης, Τσιάρας, Πάτσιος, Τσακμάκης, Δαλλιός, Μπρισίμης, Κιούρτσης, Καραμούτης, Γιαννούσης, Καγκελάρης, Παπάγγελος, Σερμέτης, Παπαδόντας Ν., Σταυρίδης, Κόκκας, Παπακώστας, Μαλάκος.

Διαιτητική τριπλέτα: Δημεράς, Αναγνωστόπουλο, Ντελέζος Π.