Βαθμολογία

4ο Τουρνουά Φιλίας - #NoMore

Η ΑΕΛ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, του 4ου Τουρνουά Φιλίας με τίτλο #NoMore.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας του Σωματείου μας για την ανάδειξη του αθλητισμού και δη του Ποδοσφαίρου Γυναικών ως ένα σημαντικό μέσο για την κοινωνικοποίηση των παιδιών και την αντιμετώπιση διαφόρων μορφών βίας και ρατσισμού, αποφασίσαμε να αφιερώσουμε το 4ο Τουρνουά Φιλίας - #NoMore που θα συνδιοργανώσει το Σωματείο μας με την Περιφέρεια Θεσσαλίας στον παραπάνω σκοπό.

Το Τουρνουά θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 4-5 Ιουνίου.

Αρχικά το Σάββατο 4 Ιουνίου θα διεξαχθεί Σχολικό Τουρνουά Κορασίδων σε δύο ηλικιακές κατηγορίες, 1η-3η τάξη δημοτικού και 4η-6η δημοτικού.

Καλούμε όλες τις νεαρές φίλες του ποδοσφαίρου να έρθουν με την παρέα τους, να φτιάξουν τις ομάδες τους και να συμμετάσχουν στο πιο όμορφο παιχνίδι.

Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 6978553388. Η συμμετοχή για όλα τα παιδιά είναι ΔΩΡΕΑΝ. Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την Πέμπτη 02/06/2022. Οι αγώνες θα διεξαχθούν το Σάββατο το απόγευμα στα γήπεδα του Βουτυρίτσα.

Την Κυριακή 5 Ιουνίου, αρχικά το πρωί θα διεξαχθεί τουρνουά ακαδημιών με τη συμμετοχή ομάδων από όλη την Ελλάδα, στις ηλικίες U16 και U13.

Ήδη έχουν επιβεβαιώσει την συμμετοχής τους αρκετές ομάδες και αναμένεται να συμμετέχουν και άλλες. Όσες Ακαδημίες διαθέτουν αντίστοιχα τμήματα, μπορούν να επικοινωνήσουνε στο 6973826490 για να δηλώσουν συμμετοχή και μέχρι να καλυφθούν οι θέσεις. Φυσικά η συμμετοχή όλων των ομάδων είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Τέλος την Κυριακή το μεσημέρι η Γυναικεία ομάδα θα δώσει διεθνές φιλικό αγώνα, για το κλείσιμο της διοργάνωσης.

Το Σωματείο της ΑΕΛ ευχαριστεί την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστό για την βοήθειά τους στην υλοποίηση της εκδήλωσης που είναι αφιερωμένη σε αυτόν τον τόσο σημαντικό αλλά και επίκαιρο σκοπό.