Βαθμολογία

Κίνδυνος για νέα καθυστέρηση στο μπαράζ της SL1 με την Super League 2

Για την Τετάρτη (25/5) έχει οριστεί η εκδίκαση της υπόθεσης του Παναιτωλικού, που θα κρίνει και το πότε θα ξεκινήσει το μπαράζ ανάμεσα στην Super League 1 και την Super League 2.

Οι Αγρινιώτες κατηγορούνται για στοιχηματισμό σε παιχνίδι τους και κινδυνεύουν με υποβιβασμό με βάση την εισήγηση του ερευνητικού τμήματος της ΕΔ. Εφόσον κριθούν ένοχοι θα προκύψει μάλιστα και ντόμινο για την 13η ομάδα που θα αντιμετωπίσει τη Βέροια για μία θέση στα σαλόνια.

Η διαδικασία όμως πάει να εξελιχθεί σε θρίλερ, καθώς η Επιτροπή Δεοντολογίας αρχικά ξέχασε να καλέσει σε απολογία το πρώην στέλεχος του Παναιτωλικού, Χρήστο Κουτσοσπύρο που φέρεται να στοιχημάτισε σε κίτρινη κάρτα συγκεκριμένου παίκτη όπως και έγινε.

Στις πρώτες κλήσεις που έγιναν, δεν υπήρχε το όνομά του, με αποτέλεσμα αυτό να συμβεί μόλις την περασμένη Παρασκευή (20/5), σύμφωνα με την Live Sport. Ο δικηγόρος του αναμένεται να ζητήσει αναβολή προκειμένου να προετοιμαστεί για την υπόθεση και σε περίπτωση που το αίτημα γίνει δεκτό από την ΕΔ, τα μπαράζ θα πάνε ακόμα πιο πίσω.

mikriliga.com