Βαθμολογία

Γ’ Εθνική: Ξαφνική παραίτηση σε ομάδα του μπαράζ

Παραιτήθηκε ο γενικός αρχηγός της Προοδευτικής Αλέξανδρος Νταβέλης. Η ανακοίνωση αναφέρει:

Με φώναξαν να βοηθήσω την ομάδα μας από την θέση του γενικού αρχηγού στην νέα προσπάθεια με πρόεδρο τον Αντώνη Αραβαντινο.

Ανταποκριθηκα στην πρόταση, όπως είχα κάνει και τις δύο προηγούμενες φορές αφιλοκερδώς. Με την αλλαγή του τεχνικού τιμ και την πρόληψη του καινούργιου προπονητή,το πρόγραμμα των προπονήσεων άλλαξε και από απόγευμα θα γίνονται πρωί.

Αυτό είναι και ο λόγος που δήλωσα την παραίτηση μου, στον πρόεδρο αλλά και στον κόουτς, οι οποίοι μου ζήτησαν να παραμείνω.

Τους ευχαριστώ πολύ αλλά για λόγους ωραρίου δεν θα μπορούσα να είμαι δίπλα στην ομάδα με τον τρόπο που ξέρω και πρέπει.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με τους οποίους συνεργάστηκα και μπορέσαμε να βγούμε πρωταθλητές. Εύχομαι στον φίλο Γιάννη Μαγγο και τους Συνεργάτες του τα καλύτερα. Στους φίλους μου Δραγαζη και Καλαμακη να κάνουν τα καλύτερα και η ομάδα μας να ανέβει στην β εθνική.

Τέλος ευχαριστώ τους φιλάθλους της ομάδας μας, αυτούς τους υπέροχους και μοναδικούς φιλάθλους, που είναι ο δωδεκατος παίκτης της ομάδας μας, και στο τέλος να πανηγυρισουμε την άνοδο όπως εμείς ξέρουμε. Εγώ δηλώνω στρατιώτης της ομάδας και θα είμαι δίπλα όταν μου ξαναζητηθεί.