Βαθμολογία

Εν αναμονή στην ΑΕΛ

Τις καλοκαιρινές τους διακοπές θα απολαμβάνουν από το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, καθώς θα ολοκληρωθούν οι προπονήσεις της ομάδας και δεν έχει κανένα νόημα να ταλαιπωρούνται μέσα στη ζέστη.

Άλλωστε συμπληρώνουν σχεδόν 11 μήνες που βρίσκονται σε αγωνιστική δράση και χρειάζεται να ξεκουραστούν, να γεμίσουν τις μπαταρίες τους, διότι τη νέα σεζόν οι υποχρεώσεις της ομάδας θα είναι αυξημένες και πρέπει να επιστρέψουν με πολλές δυνάμεις, για να είναι σε θέση να εκπληρώσουν τους στόχους που θα τεθούν από τη διοίκηση.

Ο τεχνικός της ομάδας Σωτήρης Αντωνίου είναι πολύ ευχαριστημένος από την πρώτη εικόνα που είδε το μικρό αυτό διάστημα και μπορεί φέτος η ομάδα να μην κατάφερε να τερματίσει 1η στον Α’ Όμιλο της Super League 2, όμως εκφράζει την αισιοδοξία του πως την καινούργια αγωνιστική περίοδο η ΑΕΛ όχι μόνο θα είναι πρωταγωνίστρια, αλλά θα μπορέσει να προσφέρει τη χαρά που περιμένουν οι χιλιάδες φίλοι της. Πάντως ο τεχνικός των «βυσσινί» δεν αρέσκεται στα μεγάλα λόγια και θέλει μέσα από τη δουλειά και τη σοβαρότητα να έρχονται και τα ανάλογα αποτελέσματα.

Για μεταγραφές ίσως είναι πολύ νωρίς ακόμη, αν και με παίκτες που επιθυμούν να έρθουν στην ομάδα και να στελεχώσουν το ρόστερ τους έχει γίνει μια πρώτη κουβέντα, αλλά τίποτα παραπάνω.

Πρώτα πρέπει να ξεκαθαρίσει εάν θα παίξει η ΑΕΛ στη Super League 2, διότι πολλά ακούγονται, δεν αποκλείεται να υπάρξει και κάποιο καλοκαιρινό ...δώρο. Ίδωμεν.

Όσον αφορά τους συνεργάτες του Αντωνίου, και εκεί δεν έχει ακόμη αποσαφηνιστεί ποιοι θα είναι και μετά τη συνάντηση που θα έχει με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Αλέξη Κούγια, αναμένεται να γίνουν γνωστά τα ονόματα, που θα βρίσκονται δίπλα του.

Να σημειώσουμε πως θα δοθεί ακόμα μεγαλύτερη βαρύτητα στα τμήματα υποδομής της και το μήνυμα πως με σκληρή δουλειά και υπομονή θα ανοίξουν την πόρτα της πρώτης ομάδας, ώστε να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα.

Toυ Χρήστου Αρχοντούλη
Πηγή: Ελευθερία