Βαθμολογία

Δείπνο στους αθλητικογράφους παρέθεσε ο πρόεδρος του Μαχητή Τερψιθέας

Ο Πρόεδρος του Μαχητή Τερψιθέας Βαγγέλης Γκάγκος παρέθεσε δείπνο στους αθλητικογράφους της Λάρισας, με αφορμή το φινάλε της αγωνιστικής χρονιάς που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, αφού το ιστορικό σωματείο, κατέκτησε την πρωτιά στον 3ο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΛ και ανέβηκε πανάξια κατηγορία.

Η όμορφη βραδιά έγινε στο γνωστό εστιατόριο «Nonna Rossa», στο Φρούριο Λάρισας. Από πλευράς διοίκησης ήταν και ο γενικός γραμματέας της ομάδας Θάνος Αναστασίου.

Η βραδιά ήταν εξαιρετική και για όλα είχε επιμεληθεί ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, που έχει κάνει αισθητή την παρουσία του στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Λάρισας μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η οργάνωση της ομάδας σε όλα τα επίπεδα έχει την «υπογραφή» του Βαγγέλη Γκάγκου, ενός ανθρώπου με πολύ μεράκι.

Η κουβέντα ήταν χαλαρή και συζητήθηκαν πολλά θέματα σχετικά με τον λαρισινό αθλητισμό και φυσικά τα σχέδια και τα όνειρα του Βαγγέλη Γκάγκου αναφορικά με την επόμενη ημέρα. Ο ίδιος έδειξε απόλυτα ικανοποιημένος από την όλη προσπάθεια που έγινε και παράλληλα ευχαρίστησε τους αθλητικογράφους που παρακολουθούσαν και κάλυπταν το ρεπορτάζ της ομάδας, καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Στην όμορφη βραδιά ήταν οι Χρήστος και Βάσω Γκατζούλη από το «Athleticlarissa» και το ΑΕΛ RADIO 104.8, ο Σωτήρης Κέλλας από την εφημερίδα «Ελευθερία» και ο Σάκης Γκουρνέλης από το «Larisagoal» και την εφημερίδα «Πολιτεία Λαρισαίων».