Βαθμολογία

Ξεκίνημα με το... αριστερό. Κρίμα για την προσπάθεια του Ηρακλή

Με το αριστερό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στα μπαράζ ανόδου ο Ηρακλής Λάρισας, ο οποίος ηττήθηκε με 1-3 από τον ΠΑΟ Ρουφ σε αναμέτρηση που διεξήχθη στο "AEL FC ARENA" (18/5).

Αρκετή ένταση και αποβολές στο ματς με τις δυο ομάδες να ολοκληρώνουν με 10 ποδοσφαιριστές αφού αποβλήθηκε ο Παπαδόπουλος από πλευράς Ηρακλή και ο Μάντζιος από πλευράς ΠΑΟ Ρουφ. Νιτσάκης, Καλλέργης και Χατζηλάμπρος οι σκόρερ των φιλοξενουμένων, ο Παπαδόπουλος είχε ισοφαρίσει για τον Ηρακλή.

">http://

Το ματς:

Αρκετά καλός ο ρυθμός στο ξεκίνημα της αναμέτρησης με τις δυο ομάδες να προσπαθούν να επιτεθούν αμφότερες από τα άκρα. Στο 6' ο Παπαγεωργίου έκανε την σέντρα από τα δεξιά με τον Παχατούρα να χάνει την μπάλα ωστόσο οι αμυντικοί του πρόλαβαν να απομακρύνουν. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο 10ο λεπτό. Ο πολύπειρος Μάντζιος βρήκε χώρα από τα δεξιά και γύρισε για τον επερχόμενο Νιτσάκη που με κοντινό πλασέ έδωσε προβάδισμα στον ΠΑΟ Ρουφ, γράφοντας έτσι το 0-1.

Από εκεί και πέρα ο Ηρακλής θέλησε να αντιδράσει και να ψάξει την ισοφάριση, πηγαίνοντας την μπάλα στα άκρα και θέλοντας να επιτεθεί από εκεί. Στο 20' ο Καμπέρης υποδέχθηκε την μπάλα στα όρια της περιοχής και έκανε το σουτ με τον Παχατούρα να αποκρούει στην δεξιά του γωνιά. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Ηρακλής αναπτύχθηκε από τα αριστερά με την μπάλα να καταλήγει στον Χριστίδη ο οποίος έκανε το σουτ υπό καλές προϋποθέσεις με την μπάλα να φεύγει λίγο πάνω από την συμβολή των δοκών.

Οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να βρουν με υπομονή διαδρόμους προς τα αντίπαλα καρέ. Στον αντίποδα, οι φιλοξενούμενοι ήταν αρκετά επικίνδυνοι όταν έβρισκαν χώρους με πρωταγωνιστές τους Μάντζιο και Νιτσάκη.

Στο 41ο πρώτο λεπτό δημιουργήθηκε σύρραξη με τις αριθμητικές ισορροπίες να αλλάξουν. Ο Μάντζιος, αντίκρισε απευθείας κόκκινη κάρτα για εξύβριση προς τον πάγκο του Ηρακλή. Ήταν μια στιγμή στην οποία το παιχνίδι το οποίο είχε ήδη ένταση πήρε "φωτιά". Από εκεί και πέρα δεν συνέβη κάτι αξιόλογο μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους, με τον ΠΑΟ Ρουφ να πηγαίνει στα αποδυτήρια προηγούμενος με 0-1.

Ο Ηρακλής μπήκε πιο δυνατά όπως ήταν αναμενόμενο στο δεύτερο μέρος και θέλησε να ψάξει το τέρμα που θα έφερνε το ματς στα ίσα. Αυτό το κατάφερε πριν συμπληρωθούν τα πρώτα 15' στην επανάληψη.

Συγκεκριμένα, στο 57ο έπειτα από μια καλοδουλεμένη επίθεση των ποδοσφαιριστών του Χρήστου Χατζηλιάδη, η μπάλα έφτασε στον Παπαδόπουλο που με αριστοτεχνικό πλασέ από την "καρδιά" της περιοχής έστειλε την μπάλα να αναπαυθεί στο βάθος της εστίας του Παχατούρα για το 1-1. 

Δυστυχώς για τον Ηρακλή, οι αριθμητικές ισορροπίες αποκαταστάθηκαν στο 63' καθώς ο Παπαδόπουλος λίγα λεπτά μετά το γκολ που πέτυχε αντίκρισε δεύτερη κίτρινη για μαρκάρισμα πάνω στον Γκιοτά.

Ο Ηρακλής, θέλησε να κρατήσει το υπέρ του "μομέντουμ" και να μην επηρεαστεί από την αποβολή του σκόρερ του μένοντας ψηλά και πιέζοντας την ομάδα του Ισίδωρου Σταυριανού. Όπως ήταν λογικό καθώς ο χρόνος κυλούσε ήταν λογικό ο ΠΑΟ Ρουφ να ισορροπήσει την εικόνα του παιχνιδιού και να πάρει περισσότερα μέτρα στο γήπεδο και να μην έχει τόσο παθητικό ρόλο. Στο 78' ο Χριστίδης έκανε μια καλοτραβηγμένη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι με τον Ναρίνογλου να κάνει επαφή με την μπάλα και να της δίνει πορεία προς τα δίχτυα, ωστόσο οι αμυνόμενοι του ΠΑΟ Ρουφ πρόλαβαν να απομακρύνουν.

Οι φιλοξενούμενοι πάγωσαν το "AEL FC ARENA" στο 81ο λεπτό όταν ο Φιλιμέγκας  έτρεξε την ομάδα του από τα δεξιά διανύοντας αρκετά μέτρα με την μπάλα και έκανε την σέντρα εκεί όπου ο Καραλής με κοντινό πλασέ στο δεύτερο δοκάρι έκανε το 1-2. Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν την ψυχολογία που ήταν με το μέρος τους και βρήκαν τρίτο τέρμα στο 85ο λεπτό όταν ο Χατζηλάμπρος «έκλεψε» την μπάλα και αφού διήνυσε αρκετά μέτρα με την μπάλα πάτησε περιοχή και με ευθύβολο σουτ σημείωσε το 1-3.

Το εν λόγω σκορ παρέμεινε έως το φινάλε με την Λαρισινή ομάδα να ξεκινά με ήττα και να καλείται πλέον να βγάλει αντίδραση ώστε να κερδίσει την άνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Κρίμα για την προσπάθεια των παικτών του Ηρακλή, αφού ουσιαστικά κόντρα στη ροή του αγώνα δέχθηκαν δύο γκολ προς το φινάλε του ματς και θα μπορούσαν τουλάχιστον να αποσπάσουν τον βαθμό. Κομβικό το παιχνίδι της Κυριακής με τον Μακεδονικό και πάλι εντός.

Διαιτητής:

Κατσικογιάννης (Ηπείρου)

Βοηθοί:

Λιόντος (Ηπείρου) - Τσιλίκας (Αιτ/νιας)

Οι συνθέσεις:

Ηρακλής Λάρισας (Χρήστος Χατζηλιάδης - Θάνος Τριανταφυλλόπουλος): Παπαγιάννης, Παπαγεωργίου, Καμπέρης (82' Κακαβίτσης), Κούλπας, Γκαλίτσιος, Αγρόδημος, Γκίκα (64' Μπάμης) Παπαδόπουλος, Αλεξίου, Ζαφειρίου (75' Ναρίνογλου), Χριστίδης.

ΠΑΟ Ρουφ (Ισίδωρος Σταυριανός): Παχατούρας, Βενάρδος (91' Ζάχι), Νατσίοπουλος (46' Φιλιμέγκας), Οικονομόπουλος, Γκιοτά, Αλεξίου, Νιτσάκης( 60' Κατσούλης), Χατζηλάμπρος, Μάντζιος, Καλλέργης, Καραλής (46' Ψυχογιός).

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Χρήστος Δαϊρετζής