Βαθμολογία

Ικανοποιημένος ο Σωτήρης Αντωνίου

Ικανοποιημένος έμεινε ο τεχνικός της ΑΕΛ Σωτήρης Αντωνίου από τη διάθεση των παικτών του, στο φιλικό παιχνίδι με τον Ηρακλή Λάρισας, που διεξήχθη στο στάδιο Αλκαζάρ.

Απέναντι σε μια καλογυμνασμένη ομάδα, που τερμάτισε πρώτη στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και θα διεκδικήσει την άνοδό της στη Super League 2 μέσα από αγώνες μπαράζ, οι «βυσσινί» είχαν μια καλή παρουσία και παρότι έχουν σταματήσει τις επίσημες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, έδειξαν την επαγγελματική συνέπεια που έχουν.

Το ευχάριστο για τον Αγιώτη προπονητή είναι πως οι ποδοσφαιριστές στον καινούργιο τρόπο παιχνιδιού ανταποκρίθηκαν θετικά και προσπάθησαν να εφαρμόσουν ό,τι τους ζήτησε εκείνος, στο μικρό διάστημα που είναι στην ομάδα.

Φυσικά πολλά μπορούν να διορθωθούν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, ώστε η λαρισινή ομάδα την καινούργια αγωνιστική περίοδο να είναι έτοιμη για να διεκδικήσει την επιστροφή της στα σαλόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Ο Αντωνίου πιστεύει πάρα πολύ στα παιδιά από τη Λάρισα και γι’ αυτό έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστούν για πρώτη φορά και οι «μικροί» Κούκος, Βλιώρας, Αντωνόπουλος.

Οι προπονήσεις των παικτών της ΑΕΛ θα συνεχιστούν μέχρι τις 25 Μαΐου και εν συνεχεία θα τους δοθεί άδεια για να απολαύσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, με τις απαραίτητες οδηγίες για να επιστρέψουν μετά σχεδόν έτοιμοι από κάθε πλευρά, να ξεκινήσουν τη δύσκολη φάση της προετοιμασίας.

Όσον αφορά μεταγραφικά θέματα, δεν θα γίνουν κινήσεις απλά για λόγους εντυπωσιασμού, αλλά θα πραγματοποιηθούν μεταγραφές ουσίας και θα αποκτηθούν παίκτες που θέλουν και οι ίδιοι να συμβάλουν για να επανέλθει η ΑΕΛ στη Super League.

Διάφορα ονόματα ακούστηκαν, αλλά μέχρι τώρα δεν υπάρχει κάτι το επίσημο για το αν ισχύουν αυτά που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας και αναμένεται πως τις επόμενες ημέρες, ίσως να υπάρξει κάτι επίσημο για τα μεταγραφικά ζητήματα.

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Πηγή: Ελευθερία