Βαθμολογία

Στην τελική ευθεία για την έναρξη των μπαράζ ο Ηρακλής Λάρισας

Ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι έδωσε την περασμένη Πέμπτη (12/5) ο Ηρακλής Λάρισας κόντρα στην ΑΕΛ στο στάδιο Αλκαζάρ.

Ο τεχνικός του Ηρακλή Χρήστος Χατζηλιάδης όπως και οι συνεργάτες του είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν την ετοιμότητα των παικτών τους, αφού την προσεχή Τετάρτη (18/5 -17:00) στο AEL FC ARENA η ομάδα της Λάρισας θα δώσει την πρώτη «μάχη» κόντρα στον ΠΑΟ Ρουφ.

Το σημαντικό είναι πως οι παίκτες του Ηρακλή ανταποκρίθηκαν και με το παραπάνω κόντρα στην ΑΕΛ και έδειξαν πως είναι πανέτοιμοι για την πρεμιέρα.

«Ευχαριστούμε την ΠΑΕ ΑΕΛ που δέχτηκε να κάνει αυτό το φιλικό σε αυτό το χρονικό διάστημα. Ήταν ένα φιλικό με μία από τις καλύτερες ομάδες της Super League 2 που πρωταγωνίστησε και άδικα δεν βρίσκεται στην πρώτη θέση. Ήταν ένα φιλικό με ένταση και τρεξίματα και μας βοηθάει για να ετοιμαστούμε καλύτερα για τα μπαράζ. Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν αρκετά καλά στο τομέα της ανταγωνιστικότητας. Διαχειριστήκαμε και την κατάσταση της θερμοκρασίας καθώς θα παίζουμε με τέτοιες συνθήκες. Αν πιάσουμε την απόδοση που είχαμε σήμερα δεν θα αντιμετωπίσουμε κανένα πρόβλημα», ήταν τα λόγια του πετυχημένου προπονητή του Ηρακλή Λάρισας Χρήστου Χατζηλιάδη

Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί την προσεχή Τρίτη και το σημαντικό είναι πως όλοι οι παίκτες είναι διαθέσιμοι για το πρώτο παιχνίδι.

Η διοίκηση του Ηρακλή και ιδιαίτερα ο πρόεδρος του σωματείου Λάμπρος Ιωακείμ, κάνει κάλεσμα στον κόσμο της Λάρισας να βρεθεί στο γήπεδο μαζικά και να βοηθήσει την ομάδα να φθάσει στη νίκη που τόσο θέλει.