Βαθμολογία

Ευχαριστήρια ανακοίνωση του Α.Ο. Μαχητή Τερψιθέας

Ένα όμορφο ταξίδι έφτασε στο τέλος του και δεν θα μπορούσαμε παρά να αισθανόμαστε ικανοποίηση και υπερηφάνεια για όσα καταφέραμε σε αυτούς του μήνες. Η κατάκτηση της πρώτης θέσης του 3ου ομίλου, του πρωταθλήματος αλλά και η άνοδος της ομάδας στην επόμενη κατηγορία είναι αναντίρρητα αποτέλεσμα συλλογικής και οργανωμένης, σε όλους τους τομείς, προσπάθειας σύσσωμης της οικογένειας του Μαχητή.

Θα θέλαμε να συγχαρούμε και να ευχαριστήσουμε όλους του ποδοσφαιριστές της ομάδας μας που αγωνίστηκαν με πάθος, ταπεινότητα, συνέπεια και σεβασμό στους συμπαίκτες, τους φιλάθλους και τους αντιπάλους. Τίποτα όμως δεν θα ήταν το ίδιο χωρίς την καθοριστική συμβολή των προπονητών μας, κ. Μπρισίμη και κ. Εμμανουήλ., δύο καταξιωμένων προπονητών που αγαπούν βαθιά το τοπικό ποδόσφαιρο.

Ευχαριστούμε θερμά και όλες τις «αντίπαλες», για 90 λεπτά, ομάδες που αγωνίστηκαν στο γήπεδό μας ή μας φιλοξένησαν στις εγκαταστάσεις τους, δίνοντας μας την ευκαιρία να ζήσουμε απολαυστικές στιγμές αθλητισμού. Είναι άλλωστε, η ποιότητα και η δύναμη του αντιπάλου που δίνει αξία στον Νικητή!

Δεν θα μπορούσαμε φυσικά να παραλείψουμε να εκφράσουμε τις ειλικρινείς μας ευχαριστίες στους ανθρώπους που μεταδίδουν ανελλιπώς τον παλμό των τοπικών γηπέδων κάθε σαββατοκύριακο, σε κάθε αγωνιστική κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες. Ο λόγος φυσικά για τους δημοσιογράφους του αθλητικού έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου της πόλης μας, οι οποίοι με συνέπεια, αμεροληψία και αγάπη για τον αθλητισμό καταφέρνουν να προβάλουν την αξία του τοπικού ποδοσφαίρου και να προτρέπουν τους νέους της πόλης να κατέβουν στα γήπεδα και να αθληθούν.

Ευχόμαστε σε όλους καλό καλοκαίρι με υγεία και υποσχόμαστε να σας συναντήσουμε όλους ξανά στα γήπεδα με ακόμη περισσότερη όρεξη, μαχητικότητα και πολλά νέα σχέδια.

Δ.Σ. Α.Ο. Μαχητή Τερψιθέας